MODNA IGRA

Jako rizična košulja poznate manekenke nije mogla proći nezamijećeno: Svi su gledali u te dvije vezice

Vogue je pohvalio njezino kombiniranje novih i vintage komada luksuznih brendova, procijenivši da je košulja dio Gaultierove kolekcije
Bella Hadid
 Agence/Bestimage/Profimedia

Bella Hadid (24) osvaja Pariz u 'rizičnoj' košulji bez grudnjaka, oversize kožnoj jakni i 'ružnim' cipelama koje su bile hit 2000., no sada su se ponovno vratile u modu.

Tako su manje više strani mediji popratili pomalo neobičan izgled jedne od najbolje plaćenih manekenki u svijetu koja se prošetala Parizom s dizajnerom Virgilom Ablohom.

Najviše komentara izazvala je naravno Bellina košulja, povezana samo s dvije trakice koje su osiguravale da se ne rastvori i otkrije njezino poprsje.

image
Bella Hadid i Virgil Abloh
Agence/Bestimage/Profimedia

No kada već mora pokrivati svoje prelijepo lice zaštitnom maskom, zaključila je valjda - neka se barem trbuh vidi, a obožavatelji pitaju hoće li košulja izdržati.

No nije to prvi put da svojim na prvu nehajnim modnim kombinacijama, Hadid uspije uzburkati duhove. Jer osim što je jedna od najljepših žena na svijetu i prema znanstvenicima ima gotovo savršene proporcije lica, 24-godišnja Bella dobro zna da na modnu scenu svakog dana kroče nova lijepa i mlađa od nje lica, a tržište je uvijek u potrazi za nekom novom i drugačijom djevojkom. I to joj za sada odlično polazi za rukom, jer njezina zarada je jedna od najviših u svijetu manekenstva, a na Instagramu ima čak 43, 6 milijuna obožavatelja.

Inače, prema mišljenju uglednog Voguea, Bella Hadid odlično je pogodila s ovim pariškim stilom. Pohvalili su njezino kombiniranje novih i vintage komada luksuznih brendova, procijenivši da bi 'rizična' košulja mogla biti dio kolekcije Jean Paul Gaultiera iz 2000. čiji je Bella veliki fan, ili u najmanju ruku podsjeća na nju. Svoj izgled, piše Vogue, zaokružila je na kraju crve Chanelovim naočalama crvenog okvira i novom smeđom kožnom torbom marke Fendi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:05