VEĆ TREĆI TJEDAN

Jamie Foxx i dalje je u bolnici, obitelj i fanovi zabrinuti: ‘Nije nas briga hoćeš li više glumiti, samo da si ti dobro‘

Još uvijek nije poznato kada će slavni glumac biti pušten iz bolnice i vratiti se na filmski set

Jamie Foxx

 Chandan Khanna/Afp

Jamie Foxx provodi već treći tjedan u bolnici zbog hitnog medicinskog slučaja, a njegovi najbliži kažu da mu "trebaju sve molitve i dobre želje njegovih obožavatelja".

image

Jamie Foxx

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Iako je njegovo točno zdravstveno stanje trenutačno strogo čuvana tajna koju njegova obitelj ne želi otkriti, Foxxova je kći Corinne objavila da je njezin otac pretrpio određenu "medicinsku komplikaciju". Obitelj je također izjavila da je Foxx sada "na putu prema oporavku", iako nisu otkrili od kakvog zdravstvenog problema pati.

- Željeli smo podijeliti da je moj otac Jamie Foxx doživio medicinsku komplikaciju. Srećom, brzom reakcijom liječnika i odgovarajućom njegom, već je na putu prema oporavku. Znamo koliko ga volite i cijenimo vaše molitve. Obitelj moli za privatnost tijekom ovog razdoblja. Šaljemo vam puno ljubavi, obitelj Foxx - napisali su na Instagramu.

- Nije nas briga ako nikada više ne otpjevaš ni jednu strofu, daš još jedan intervju ili glumiš u još jednom filmu. Samo želimo da si zdrav i da si dobro - stoji u jednom od komentara ispod posljednjeg objavljenog videa Jamiea Foxxa na Instagramu.

Još uvijek nije poznato kada će Jamie Foxx biti pušten iz bolnice i vratiti se na filmski set. Naime, njegov posljednji projekt je bio film "Back in Action", a nakon što se razbolio, dvojnici (dubleri) viđeni su kako zamjenjuju 55-godišnjaka na setu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:26