‘PROVODE TESTOVE‘

Jamie Foxx je i dalje u bolnici, raste zabrinutost, svi se pitaju što se dogodilo: ‘Molimo za privatnost...‘

‘Provode testove i još uvijek pokušavaju otkriti što se točno dogodilo‘, rekao je izvor za CNN

Jamie Foxx

 Chandan Khanna/Afp

Holivudska zvijezda Jamie Foxx još uvijek je u bolnici u Georgiji na pretragama, tjedan dana nakon što je njegova kći Corinne Foxx otkrila da je primljen nakon što je ‘doživio medicinsku komplikaciju‘, javlja BBC.

- Srećom, zbog brze akcije i velike njege već je na putu oporavka - dodala je.

Corinne Foxx se nešto kasnije oglasila i na Instagramu te poručila: ‘Znamo koliko je voljen i cijenimo vaše molitve. Obitelj moli za privatnost tijekom ovog vremena‘.

Obitelj nije otkrila detalje o tome što je uzrokovalo zdravstveni problem, no zato je magazin People potvrdio da se zvijezdi filmova ‘Collateral‘ i ‘Ray‘ incident nije dogodio dok je Foxx bio na setu i da ga vozilo hitne pomoći nije odvezlo u bolnicu.

Inače, Foxx je bio u Atlanti na snimanju svog nadolazećeg Netflixovog filma ‘Back in Action‘, zajedno s Cameron Diaz i Glenn Close.

image

Jamie Foxx i Cameron Diaz

Ben Stansall/Afp/Profimedia/Ben Stansall/Afp/Profimedia

- Provode testove i još uvijek pokušavaju otkriti što se točno dogodilo - rekao je izvor za CNN.

Foxx je osvojio Oscara za najboljeg glumca za ulogu glazbenika Raya Charlesa u filmu ‘Ray‘ 2005. godine. Također je bio nominiran za najboljeg sporednog glumca iste godine za svoju ulogu u filmu ‘Collateral‘.

Među njegovim ostalim filmovima su ‘Baby Driver‘, ‘Annie‘, ‘Čudesni Spider-Man 2‘ i ‘Robin Hood‘, kojeg je snimao u Hrvatskoj.

Foxx je 2017. otkrio da mu je intervencija američke kraljice talk showa Oprah Winfrey pomogla da vrati svoj život na pravi put. Glumac je rekao Howardu Sternu da je Winfrey ukorila njegovo ‘zajebavanje‘. Winfrey mu je također dogovorila sastanak sa Sidneyjem Poitierom ‘kako bih shvatio značaj‘ nominacije za Oscara. Foxx je tada rekao Sternu da se sastanak održao na Poitierov rođendan, 20. veljače, i natjerao ga da shvati da je njegova nominacija ‘puno veća‘ nego što je prvotno mislio.

- Do danas, to je najznačajnije razdoblje u mom životu. Bila je to prilika za odrastanje - rekao je u showu Howarda Sterna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:48