BORBA ZA OPORAVAK

Jamie Foxx neumorno se bori uz podršku svoje obitelji: Izašao je iz bolnice i trenutno je u centru za rehabilitaciju

Jamie Foxx i dalje prima medicinsko liječenje nakon ozbiljnih zdravstvenih problema, a sada se nalazi u Chicagu

Jamie Foxx

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Proteklog vikenda, obitelj slavnoga glumca Jamieja Foxxa, uključujući njegove kćeri Corinne i Anelise te Aneliseinu majku Kristin Grannis, biIa je uz njega u Chicagu kako bi proveli zajedničko vrijeme tijekom njegove kontinuirane skrbi.

Iako još uvijek ne znamo točno što se dogodilo Jamieju ili zašto se nalazi tamo, znamo da se ova ustanova specijalizira za oporavak nakon moždanog udara, rehabilitaciju nakon traumatskih ozljeda mozga, rehabilitaciju nakon ozljeda kralježnice i rehabilitaciju od raka.

Osobe povezane s Jamiejem kažu da se on "dobro oporavlja". Njegova obitelj djelovala je dobro raspoloženo tijekom vikenda, a također postoje znakovi da je Foxx pri svijesti. Primjerice, Kristin je napustila centar s cvijećem i balonom za Majčin dan, a Anelise je imala svoju gitaru sa sobom, što sugerira da su mogli svirati i pjevati zajedno - što je dobar znak, s obzirom na to koliko je glazba važna za Jamieja.

Corinne, koja je bila uz oca od početka njegovih zdravstvenih problema, također je bila u pratnji svog dečka tijekom jedne posjete, koja je izmamila osmijeh na njihovim licima - što, nadamo se, ukazuje na pozitivan tijek događaja za Jamieja.

Na kraju prošlog tjedna, Corinne je objavila da je njen otac već "nekoliko tjedana" izvan bolnice i da se "oporavlja". Također je spomenula da je počeo igrati pickleball, tenis i badminton što govori o tome koliko je zdravstveno bolje.

"Novosti iz moje obitelji. Tužno je vidjeti kako su mediji poludjeli. Moj otac je napustio bolnicu prije nekoliko tjedana, oporavljen. U stvari, jučer je igrao Pickleball! Sljedeći tjedan objavit ćemo uzbudljivu poslovnu vijest", napisala je Corrine Foxx.

Uz podršku obitelji, Jamie Foxx hrabro se bori svaki dan kako bi se skroz oporavio. Unatoč nepoznanicama oko njegova zdravstvenog stanja, Jamieva predanost i snaga inspiriraju sve oko njega. Dok zvuci gitare ispunjavaju prostoriju, a osmijesi se šire na licima njegove obitelji, svi se nadaju da će Jamie uskoro nastaviti svoju izvanrednu karijeru i donijeti još nevjerojatnih trenutaka na filmskom platnu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:06