NEMA MIRA MEĐU SPEARSIMA

Jamie Spears priprema tužbu protiv kćeri i želi je dovući na sud: ‘Iznosi huškačke tvrdnje‘

U krajnje zapetljanoj priči, Jamie Spears tvrdi da je kći unovčila ček od 15 milijuna dolara za memoare o životu pod skrbništvom

Britney Spears

 Onpoint-vasquez-max/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Jamie Spears tvrdi da je njegova kći Britney Spears zaradila 15 milijuna dolara na knjizi koju piše, memoarima, i u kojoj obećava da će razotkriti sve detalje života pod njegovim skrbništvom.

A on trenutno priprema slučaj protiv kćeri. U sudskim dokumentima do kojih je došao Entertainment Tonight spominje se njegovo pravo na tužbu protiv Britney zato što ona iznosi "huškačke i neutemeljene tvrdnje protiv njega" na Instagramu.

image

Britney Spears

Prema dokumentima, otac sada pokušava natjerati kćer, koja se nedavno udala za Sama Asgharija, da da svoj iskaz, a njega bi njegovi odvjetnici željeli koristiti u svojoj obrani. Njegovi odvjetnici tvrde da pop-princeza to izbjegava zbog knjige, te da u memoarima piše o istim stvarima o kojima odbija govoriti pod zakletvom.

image

Jamie Spears

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/Afp/Profimedia

Jamiejev pravni tim kaže kako Britney govori da izbjegava svjedočenje jer bi to moglo uključivati ulazak u "emocionalno teške teme", ali inzistira da taj njezin argument uopće ne stoji.

Pozivajući se na njezine objave na društvenim mrežama o skrbništvu koje je službeno završilo u studenom, i njezinom ugovoru o knjizi, Jamiejev pravni tim piše: "Smiješno je da Britney može govoriti o pitanjima koja sama javno postavlja (uključujući unovčenje čeka od 15 milijuna dolara), ali bi bila 'neopravdano opterećena' parnicom koju su inicirali njezini pravni savjetnici."

image

Britney Spears

Image Press Agency/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia

Ova referenca na Britneyin ugovor o knjizi nije prvo spominjanje 15 milijuna dolara, iako su mediji koji su izvještavali o nadolazećim memoarima pjevačice u veljači citirali neidentificirane izvore i nije poznato je li cifra doista ta, možda veća ili manja.

Sudski dokumenti o očevoj tužbi pojavili su se nedugo nakon što je Britneyin odvjetnik Mathew Rosengart podnio zahtjev da se Jamie primora na očitovanje tj. davanje iskaza zbog njegovog ponašanja u vrijeme dok je bio kćerin skrbnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:55