RASKOL U OBITELJI

JANET JACKSON KRVAVIM BARBARSKIM OBIČAJEM ŠOKIRALA RODITELJE 'Suprug joj je isprao mozak, to što radi ne priliči modernoj civilizaciji'

 Getty Images

Američka pjevačica Janet Jackson prošli tjedan u 51. godini rodila je prvog sina, a sad je šokirala obitelj i prijatelje prihvativši vjersku tradiciju supruga, katarskoga milijardera Wissama Al Mane.

Već neko vrijeme nije tajna da je Janet zbog ljubavi prešla na islam, ali nitko se nije nadao da će početi prakticirati neke muslimanske običaje, koji se u američkome društvu smatraju barbarskima i neprimjerenima modernoj civilizaciji, piše Radar Online.

Osim što po novome u javnosti često nosi burku i publiku na koncertima pozdravlja riječima 'Inshallah', pjevačica je za sina Eissu organizirala žrtveno klanje janjeta ili koze kako bi pokazala svoju zahvalnost Alahu.

Krvavi običaj navodno je unio pravi raskol u obitelj Jackson, čiji članovi smatraju kako je suprug Wissam Janet isprao mozak.

U.S. singer Janet Jackson (R) and her then boyfriend Wissam Al Mana pose for photographers as they arrive to attend the Giorgio Armani Autumn/Winter 2013 collection at Milan Fashion Week, February 25, 2013.      REUTERS/Alessandro Garofalo/File Photo
Alessandro Garofalo / REUTERS
Janet Jackson i Wissam Al Mana

'Čim se Eissa rodio, otac mu je na uho šapnuo riječ 'Adhan' te mu tako nagovijestio da će mu Alah biti jedini bog, a Muhamed jedini prorok', rekao je izvor blizak katarskome bogatašu.

Jackson i Al Mana vjenčali su se 2012. godine.

Kad je saznala da je trudna i da nosi dječaka, pjevačica je odlučila nazvati ga po pokojnome bratu Michaelu, ali suprug nije htio ni čuti za tu opciju. Uvjerio je Janet da dijete, pogotovo sin, mora imati tradicionalno muslimansko ime.

Njegova odluka razočarala je ostatak klana Jackson, koji su inače Jehovini svjedoci, a pjevačica se zbog supruga navodno sve više udaljava od roditelja, braće i sestara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:31