I TO JE OČITO MOGUĆE

JARED LETO U POTPUNOM ŠOKU: NIJE IMAO POJMA DA SE SVIJET BORI S PANDEMIJOM! Oskarovac danima meditirao u pustinji pa propustio vijesti o koronavirusu

 
Jared Leto
 INSTAGRAM

Iako su njegove objave na društvenim mrežama redovite, američki glumac Jared Leto posljednjih 12 dana bio je u svojevrsnoj izolaciji, daleko od medija i vijesti, pa tvrdi kako "nije imao pojma za pandemiju koronavirusa" koja je ozbiljno ugrozila cijeli svijet.

Naime, 48-godišnji oskarovac i glazbenik proveo je nešto manje od dva tjedna u pustinji, gdje se posvetio tzv. tihoj meditaciji, a po povratku u civilizaciju dočekao ga je, kaže, pravi šok.

- Bili smo potpuno izolirani, bez telefona, bez uobičajene komunikacije... Nismo imali pojma što se događa izvan našeg smještaja... I onda dođem u ovaj potpuno i zauvijek promijenjen svijet... Wow!

Nadam se da ste svi dobro. Šaljem vam pozitivnu energiju, ostanite doma i budite na sigurnom - napisao je Jared na Instagramu čim se dočepao mobitela.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli JARED LETO (@jaredleto)

Milijuni glumčevih sljedbenika na Twitteru nisu ni znali da je njihov idol u meditativnoj izolaciji u pustinji, pogotovo jer je Leto očito unaprijed programirao sve svoje objave na društvenim mrežama.

No sudeći po komentarima, mnogi ipak nisu povjerovali u Jaredovu pomalo bizarnu priču.

- Daj, čovječe, drama s koronavirusom traje već tjednima, mjesecima, na kojem planetu ti živiš?! Ma ne moraš se ni vraćati iz te pustinje! - poručili su mu neki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:42