ŠTO SE DOGODILO?

Jason Derulo prekinuo s djevojkom tri dana nakon što je ona izjavila da će ga ‘voljeti zauvijek‘

Par je proslavio svoje rođendane 21. rujna, a onda je uslijedio prekid! I to samo četiri mjeseca nakon rođenja sina...
Jason Derulo i Jena Frumes
 Instagram

Pjevač Jason Derulo prekinuo je sa svojom djevojkom Jenom Frumes samo četiri mjeseca nakon rođenja njihova prvog djeteta, sinčića Jasona Kinga.

32-godišnji pjevač, koji je prije tri dana proslavio rođendan sa svojom malom obitelji, ovu je vijest podijelio na Twitteru.

"Jena i ja smo se odlučili razdvojiti. Ona je predivna majka, ali osjećamo da će nam razdvojenost u ovom trenutku omogućiti da budemo najbolja verzija sebe i najbolji roditelji. Molimo vas da u ovom trenutku poštujete našu privatnost", poručio je pjevač na Twitteru.

Obožavatelje je ova vijest iznenadila jer je samo nekoliko dana ranije Jena napisala status koji pršti od ljubavi prema Jasonu Derulu povodom njihova rođendana, jer su oboje rođeni na isti datum.

"Sretan rođendan, Jasone! Blagoslovljena sam što dijelim rođendan s mojom ljubavi. Ti si najzgodniji, najvrjedniji, najtalentiraniji i najljubazniji čovjek ikada. Zaista me činiš potpunom i zahvalna sam na ljubavi koju dijelimo. Ti i naše dijete činite me najsretnijom djevojkom na svijetu i jedva čekam s vama napraviti nove uspomene. Znam da sam ponekad tvrda, ali ti me činiš mekanom i prihvaćaš me takvom kakva jesam i zauvijek sam ti zahvalna na tome. Živjeli još jednu godinu! Volim te jako, zauvijek", napisala je tada Jena, no ta je objava kasnije izbrisana, piše Daily Mail.

image
Jason Derulo i Jena Frumes
Jena Frumes/Instagram

Derulo je prije Jene bio tri godine u vezi s pjevačicom Jordin Sparks, a s njom je prekinuo u rujnu 2014. godine. Zanimljivo je da su obožavatelji također bilo jako iznenađeni njihovim prekidom jer joj je samo nekoliko mjeseci ranije poklonio 10.000 narančastih ruža, koje su bile njene omiljene, za Valentinovo. U jednom intervjuu Sparks je otkrila da je njihova veza naprasno završila nakon što su jedne večeri imali 'malu svađu', a sljedećeg dana je ona morala ići na put.

Izjavila je da joj je večer prije Derulo dao oproštajnu pusu, rekao joj da je voli i više joj se nikada nije javio. Poslao je treću osobu da pokupi njegove stvari iz njihova zajedničkog doma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. ožujak 2024 23:18