SAVRŠENA REKLAMA

Jason Momoa (opet) pokazao golu guzu, gledatelji: ‘Tako se najavljuju novi projekti‘

Gostujući kod Jimmyja Kimmela glumac je skinuo sve osim tradicionalnog kostima malo i komentirao zašto voli hodati u takvoj odjeći

Jason Momoa

 Profimedia

On je glumac s A liste, megastar, a k tome je i velika faca što je dokazao skinuvši se (opet) usred intervjua u emisiji "Jimmy Kimmel Live". Jason Momoa (43), Aquaman i Duncan Idaho iz "Dine", nije doduše izveo "full Monty". Do kraja emisije nosio je samo tradicionalni havajski malo. Doživio je ovacije u studiju, a nesumnjivo i pred malim ekranima.

- Zapravo, više ni ne volim nositi odjeću - rekao je Momoa Kimmelu. Aludirao je time na nedavnu objavu na Instagramu, na video snimljen tijekom ribolova. Tamo je također nosio tradicionalni povez, a kada se vjetar malo poigrao s njegovom odjećom, svi su mogli vidjeti slavnu guzu.

image

Jason Momoa u videu iz ribolova

Instagram

"Veliki pozdrav kapetanu Hopperu i J-u što su nam pomogli uhvatiti malo akua. Sušim aku cijeli tjedan", napisao je Momoa tada, a njegovi pratitelji, uz kolektivni uzdah, pisali komentare poput "hvala vjetru". Objava je bila pravi hit dana na društvenim mrežama i u medijima.

- U tome sam svaki dan. Nosim ga cijelo vrijeme - rekao je Momoa Kimmelu objašnjavajući da je počeo nositi havajski malo, odjeću nalik na donje rublje, kada je za Apple TV+ snimao seriju "Chief of War".

Za tu osmodijelnu seriju o ujedinjenju Havaja, scenarij su napisali Momoa i njegov prijatelj i suradnk Thomas Pa‘a Sibbet, s kojim je radio filmove "Braven" i "The last manhunt". Momoa je i producent i glumi jednu od glavnih uloga. On je Ka‘ianu, ratnik, kojeg su nazivali "Princom Kauaija" i "napoznatijim Havajcem na svijetu".

- Dakle, to su 1780-e, 1790-e na Havajima. To je ono što se nosilo svaki dan. Upravo sam se bio spremao za ulogu. Kako se volim uživjeti u lik koji glumim, odlučio sam malo osunčati svoju bijelu guzicu - dodao je glumac.

Momoa je u studio kod Kimmela došao u odijelu-pidžami od ljubičastog satena, kostimu iz filma "Slumberland", najfriškijoj fantasy avanturi snimljenoj za Netflix u kojoj glumi glavnu ulogu uz 11-godišnju Marlow Barkley. Na Kimmelovo pitanje o tome nosi li i sada havajsku nošnju ispod odijela, Momoa je ustao i počeo se skidati, na veselje publike te na kraju ostavio malo toga mašti.

image

Jason Momoa kod Kimmela

Abc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Abc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Komentatori na drušvenim mrežama opet su požurili slati komplimente zgodnom glumcu, a jedna je žena napisala da Momoa doista zna kako reklamirati projekte u kojima sudjeluje.

- Nema šanse da to propustite nakon ovakvog prizora - napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 13:57