LIJEPA SAŠKA

Javila se i djevojka brata Novaka Đokovića: ‘Oprosti im, Bože, ne znaju što čine...‘

‘Pokušat ću izraziti ono što mi je na duši‘ - napisala je Saška Veselinov na društvenim mrežama

Saška Veselinov

 Instagram

Srpski tenisač Novak Đoković glavna je tema u medijima diljem svijeta. Svaki detalj u vezi ovog tenisača pod povećalom je javnosti pa su tako i njegova braća Marko (30) i Đorđe Đoković (26) također postali interesantniji publici.

Mnoge obožavateljice tenisa nisu mogle ne primijetiti koliko je zgodan najmlađi Novakov brat, dok je održavao konferenciju za medije, no malo ih je poljuljala informacija da Đorđe ima djevojku, manekenku i voditeljicu jedne sportske televizije, Sašku Veselinov.

Njih su dvoje 10 mjeseci u vezi, a posljednja tri mjeseca žive zajedno. Lijepa Saška također se na društvenim mrežama osvrnula na dramu oko Novaka Đokovića.

"'Oprosti im, Bože, ne znaju što čine.' I prije nego što sam upoznala sadašnjeg dečka i njegovu obitelj, u mojoj kući je Novak Đoković bio član obitelji. Njegova borba na teniskom terenu se nije propuštala. Upornost, volja i želja da postane broj jedan je mnoge od nas inspirirala da ustrajemo u onome što radimo, u sportu, školi, u čitavom životu. Novak je bio naš uzor tijekom odrastanja.

Pregršt podrške iz raznih krajeva svijeta stiglo je upravo u ime pravde, za Novaka, najboljeg tenisača svijeta. Nažalost postoji i ona druga strana, a ja ću ovom objavom pokušati izraziti ono što mi je na duši i o čemu neprestano razmišljam prethodnih dana.

Jeste li svjesni koliko je Novakov slučaj vezan za sve nas na ovoj planeti zemlji? Ovo nije pitanje sporta, vjere i nacionalnosti, ovo nije pitanje novca, ovo je pitanje naše budućnosti. Našeg prava na slobodu, na izbor. Da li se zapitate ako je ovakva nepravda učinjena najboljem tenisaču svih vremena, iskoristit ću vaše riječi i citirati 'on je bogataš', da činjenica pokazuje kako sav novac ovog svijeta ne mogu već nekoliko dana da mu pomognu? Na aerodromu su mu oduzeli osobne stvari, telefon na nekoliko sati, također i novčanik koji mu nije vraćen još uvijek. Bez imalo napora nam je lako shvatiti kako postoji nešto veće od materijalnog. A on to pokazuje i dokazuje upravo ovom borbom. Da li shvaćate koliko prethodnih godina pokušavaju raznim teorijama da nas zastraše, da nas zarobe time što nam ne daju više opcija? Koliko na silu pokušavaju da nam oduzmu pravo da odlučujemo o svom životu? Čovjek koji je pomogao cijelom svijetu kada im je bila potrebna pomoć... Da li se tako postupa prema jednom čovjeku, jednom humanistu, diplomatu jedne države, najboljem tenisaču na svijetu? Ja vjerujem u Boga i pravdu, ta strana uvijek pobjeđuje na kraju", napisala je Saška.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 06:05