NASTAVAK SKANDALA

Javila se još jedna influencerica koju je Diddy plaćao kao seksualnu radnicu: ‘Dobivala sam mjesečni džeparac‘

Prema tužbi, plaćanja su primali bankovnom doznakom od računovođe Love Recordsa, Robina Greenhilla

Diddy i Jade Ramey

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Skandal s poznatim reperom Diddyjem, pravog imena Sean Combs, nastavlja se, a količina detalja koji izlaze na površinu iz dana u dan sve je šokantnija.

image

Sean Combs

Angela Weiss/Afp

Naime, poznati je glazbenik i poduzetnik Instagram influencerici Jade Ramey plaćao “mjesečnu naknadu”, poput džeparca, za seksualni rad, prema nedavno izmijenjenoj tužbi protiv posrnulog glazbenog mogula, prenosi NY Post.

image

Diddy i Jade Ramey

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

U tužbi od 30 milijuna dolara koju je podnio producent Rodney "Lil Rod" Jones u veljači, navodno se 54-godišnji Combs "hvalio kako izdaje mjesečnu stipendiju nekoliko seksualnih radnica".

U građanskoj tužbi imenovani su Ramey, Combsova bivša djevojka Yung Miami, također poznata kao Caresha Rameka Brownlee, i bivša cura 50 Centa, Daphne Joy, kao navodni primatelji isplata u gotovini.

image

Daphne Joy

Frederic J. Brown/Afp

Prema tužbi, naknade im je isplaćivao računovođa Love Recordsa, Robin Greenhill.

- Nije jasno jesu li im za te isplate dostavljeni odgovarajući savezni porezni dokumenti Sjedinjenih Američkih Država ili su te isplate samostalno prijavili - navodi se u podnesku.

U spomenutom sudskom podnesku, koji je vidio Newsweek, navodno su preko Combsa njegovi suradnici dobili pristup "slavnim osobama poput poznatih sportaša, političkih osoba, umjetnika, glazbenika i međunarodnih dostojanstvenika poput britanske kraljevske obitelji, princa Harryja".

Inače, Jones nije jedini Combsov suradnik koji je podnio tužbu protiv njega posljednjih mjeseci. U studenom 2023. reperova bivša djevojka, R&B pjevačica Cassie, podnijela je tužbu zbog navodnog seksualnog zlostavljanja. Ovo je riješeno izvan suda nakon podnošenja tužbe. U prosincu je tužbu protiv Diddyja ispunila osoba identificirana kao "Jane Doe” koju je navodno reper seksualno zlostavljao i trgovao njome.

image

Diddyjeva kuća na Beverly Hillsu

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Savezni agenti su 25. ožujka ove godine izvršili pretrese Combsovih domova na Beverly Hillsu i Miamiju. Associated Press izvijestio je da su pretresi nužni kad se radi o optužbama za seksualnu trgovinu. Jutarnji je prenio i vijest da je policija pretresla Diddyjeve domove u Kaliforniji i Floridi te da su, dok su agenti pješice obilazili posjed, helikopteri letjeli oko kuće. Nekoliko je ljudi ispred Diddyjeve kuće ispitano, a Page Six prenosi da je Diddy uočen kod zračne luke Miami-Opa Locka Executive. Reper je bio u privatnom avionu kada su ga zaustavili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 12:11