SVE IH JE VIŠE...

Javila se studentica koju je Diddy navodno drogirao i silovao tijekom 90-ih: ‘Probudila sam se gola, u boli i zbunjena‘

Ova tužba dolazi nekoliko dana nakon što je bivša manekenka tužila Combsa i izjavila da ju je drogirao i seksualno napastovao

Sean Combs i Cassie Ventura

 Chris Delmas/Afp

Sean “Diddy” Combs, ocrnjeni glazbeni mogul, suočava se s još jednom tužbom. Ovaj put, tužbu je podnijela bivša studentica njujorškog Fashion Institute of Technology, koja tvrdi da ju je drogirao i silovao tijekom devedesetih.

U četvrtak je April Lampros podnijela tužbu Vrhovnom sudu okruga New York i izjavila da je njezina veza s osramoćenim reperom započela kada joj je on ponudio mentorstvo u modnoj industriji, piše TMZ.

image

Sean Combs, 2018.

Angela Weiss/Afp

Nadalje, prisjetila se susreta sa slavnim Diddyjem u SoHo baru 1995., navodeći da ju je napio i kasnije odveo natrag u svoju sobu u hotelu Millennium.

Lampros, koja sada ima 51 godinu, prisjetila se kako je Combs nasrnuo na nju te u dokumentima istaknula kako se nije mogla braniti te da se sljedeći dan probudila “gola, u boli i zbunjena”. U podnesku je Lampros opisana kao "puna nade, ali istovremeno i kao naivna studentica koja je vjerovala Combsu na riječ i odlučila mu dati drugu priliku".

Zatim se prisjetila odlaska na večeru s reperom, koja također nije prošla bez neugodnosti. Navodno je tada, prema njezinim riječima, bila prisiljena na oralni seks s njim u garaži.

Uočio ih je djelatnik garaže, ali Combsa nije bilo briga, stoji u dokumentaciji. Nakon te noći, Lampros je izbjegavala slavnog glazbenika, što je njega pak naljutilo pa joj je navodno prijetio da će je staviti na crnu listu u industriji, piše Page Six.

image

Jennifer Lopez i Sean Combs

Christopher Polk/Getty Images/Profimedia/Christopher Polk/getty Images/profimedia

Naime, Lampros je rekla da je "naručena" u Combsov stan gdje je predstavljena njegovoj sada već bivšoj djevojci Kim Porter. Tvrdila je da joj je ecstasy ubačen u usta i da je bila prisiljena na seks s Porter dok je Combs masturbirao. Također, Lampros je tvrdila da ju je Combs tada ponovno silovao.

Nadalje, 1998. Lampros je službeno prekinula svaki kontakt s Combsom, ali se prisjetila susreta s Porter koja se pojavila u restoranu gdje je Lampros radila i navodno je rekla vlasnici restorana da ju je Lampros pokušala otrovati. Prema sudskim dokumentima, zahtijevala je da je otpuste ili će Combs zatvoriti restoran, a zbog navedenih razloga je dobila otkaz.

image

Sean Combs i Cassie Ventura

Chris Delmas/Afp

Podsjetimo, u prosincu je Combs optužen za grupno silovanje i seksualnu trgovinu 17-godišnje učenice, a u veljači je njegov bivši producent Rodney "Lil Rod" Jones podnio tužbu protiv njega. Jones je tvrdio da ima "stotine sati snimki i audio zapisa gospodina Combsa, njegovog osoblja i njegovih gostiju koji sudjeluju u ozbiljnim nezakonitim aktivnostima".

Kako je Jutarnji već pisao, još jedna od istaknutijih tužbi protiv Combsa je ona žene po imenu Joi Dickerson-Neal, koja tvrdi da ju je silovao i drogirao 1991. godine. U tužbi se navodi da je Dickerson, koja je u to vrijeme bila studentica na Sveučilištu Syracuse, "nevoljko pristala na ranu večeru s Combsom".

- Tijekom njihovog spoja, Combs ju je namjerno drogirao, što je dovelo do toga da je bila u fizičkom stanju u kojem nije mogla samostalno stajati ili hodati - stoji u tužbi. Isto tako, poznati je glazbenik i poduzetnik Instagram influencerici Jade Ramey plaćao “mjesečnu naknadu”, poput džeparca, za seksualni rad, prema nedavno izmijenjenoj tužbi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. lipanj 2024 12:07