OTKRIVEN IDENTITET

Javila se tajanstvena žena s kojom je Matthew Perry viđen dan prije smrti: ‘Bio je sretan i pun energije‘

Model, misica i voditeljica Athenna Crosby bila je na ručku s glumcem u hotelu Bel-Air manje od 24 sata prije njegove smrti

Matthew Perry i Athenna Crosby

 Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Otkriveno je tko je tajanstvena žena s kojom je glumac Matthew Perry viđen samo dan prije smrti. Radi se o 25-godišnjoj Athenni Crosby, koja je na društvenim mrežama objavila kako je "jedna od posljednjih osoba" koja je pričala sa zvijezdom Prijatelja prije no što je pronađen mrtav u svojem domu u subotu 28. listopada. Crosby je, prema profilu na Instagramu, TV-voditeljica i novinarka, glumica, pjevačica, model... Porijeklom je iz Venezuele, a sudjelovala je i na nekoliko izbora za miss.

image

Athenna Crosby

Eugene Powers/Alamy/Alamy/Profimedia/Eugene Powers/alamy/alamy/profimedia

- Nisam imala namjeru govoriti o tome, no reći ću da sam imala čast poznavati Matthewa privatno - napisala je Crosby u objavi na Instagram priči uz crno-bijelu fotografiju preminulog glumca.

- Njegova me smrt strašno pogodila ali sam smatrala da je neukusno pričati o tome javno. Pažnja ne bi trebala biti usmjerena na mene nego na njega i njegovo naslijeđe. Bio je iznimno privatna osoba i uvijek sam to poštovala u našem prijateljstvu - rekla je i dodala - Ali doista smo bili prijatelji i ja sam jedna d posljednjih osoba koja je s njima razgovarala prije nego je preminuo.

U objavi nakon toga, Crosby je ispričala kako je protekao njihov ručak prošlog petka u hotelu Bel-Air.

- Moram naglasiti da je Matthew bio iznimno dobre volje i entuzijastično mi pričao o stvarima koje planira. - napisala je - Bio je sretan i prepun energije.

Fotografije glumca i Crosby počele su se širiti internetom u utorak, tri dana nakon njegove smrti - sjedili su u restoranu i očito se dobro zabavljali. TMZ je objavio kako je Perry bio toliko posvećen konverzaciji da gotovo nije taknuo ni hranu ni piće.

Izlazak se dogodio samo 24 sata prije no što je 54-godišnji Perry pronađen mrtav u masažnoj kadi u njegovu losangeleškom domu u otmjenom kvartu Pacific Palisades.

image

Instagram Story objava Athenne Crosby

Instagram
image

Instagram Story objava Athenne Crosby

Instagram

Prema do sada poznatim podacima, u kući nisu pronađene nikakve ilegalne druge, no pronađeno je mnoštvo lijekova na recept poput antidepresiva, lijekova protiv tjeskobe, te onih protiv kronične opstruktivne bolesti pluća (KOPB). Obdukcija je završena tijekom vikenda no uzrok smrti sjajnog glumca, koji se tijekom godina borio s brojnim demonima od droge do alkohola i velikim zdravstvenim problemima, bit će objavljen tek nakon što stignu rezultati toksikološke obrade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:43