TRENUTAK JE SPOMENUO I U PJESMI

JAY Z PROGOVORIO O TRENUTKU KADA MU JE VLASTITA MAJKA OTKRILA DA JE LEZBIJKA Ispovijest čuvenog repera: 'Rasplakao sam se...'

Jay-Z
 Benoit Tessier / REUTERS

Američki reper Jay Z (47, pravog imena Shawn Carter) otkrio je u novom talk showu voditelja Davida Lettermana "Mog sljedeće gosta nije potrebno predstavljati" koji se emitira na Netflixu da je zaplakao kada mu je majka rekla da je lezbijka, piše BBC.

"Bio sam toliko sretan jer se oslobodila", rekao je Jay Z Lettermanu.

Jay Z je o tom trenutku napisao i nekoliko stihova u pjesmi "Smile" sa svojeg posljednjeg albuma "4:44".

"Mama je imala četvero djece, ali lezbijka je/Morala se toliko dugo praviti da je glumica. Morala se skrivati u ormaru, pa se liječila/Društvena sramota i bol bili su previše za podnijeti", repa Jay Z.

Reper kasnije u pjesmi kaže da je sretan jer mu je majka ponovno pronašla ljubav. "Zamislite da ste živjeli svoj život za nekog drugog. I mislite da štitite svoju djecu", kaže Jay Z u talk showu. "Taj trenutak kada je sjela ispred mene i rekla mi, "Osjećam kao da volim nekoga", zaplakao sam odmah."

Jay Z kaže da je znao da mu je majka bila lezbijka, ali da o tome do nedavno uopće nisu razgovarali. "Znao sam", kaže Jay Z Lettermanu. "Međutim, tek mi je tada baš rekla."

Reper kaže da tek tada prvi put čuo da njegova majka voli svoju partnericu. "Rekla mi je da osjeća da voli nekoga. Rekla je osjećam, još uvijek se suzdržavala. Nije rekla da nekoga voli, rekla je da osjeća. Suze su odmah potekle, a ja ni ne vjerujem u plakanje od sreće. Ne znam ni što je to."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:08