NAZVAO JE ‘EVOLUCIJOM‘

Jay Z suprugu usporedio s Michaelom Jacksonom pa razljutio fanove: ‘Uz dužno poštovanje, ni blizu‘

Iako korisnici Twittera nisu umanjivali Beyonceine uspjehe, mnoge je uvrijedila usporedba njezina supruga s pokojnim kraljem popa

Beyonce i Jay Z

 Nj/Backgrid Uk/Profimedia

Glazbeni mogul Jay-Z izazvao je žučnu raspravu, ali i salvu osuda na Twitteru nakon što je svoju suprugu Beyonce nazvao "evolucijom" pokojnog glazbenog velikana Michaela Jcksona. Svoju objavu započeo je riječima: "Bey će biti ljuta na mene što ću ovo reći, ali Michael Jackson nikad nije bio na Coachelli. Ona je njegova evolucija jer ga je gledala kad joj je bilo devet godina. A djeca su ista". S tim riječima nisu prestale njegove pohvale za suprugu s kojom je u braku 13 godina i njezin nastup na jednom od najpoznatijih glazbenih festivala 2018.

"Nađite mi koncert koji je toliko kulturološki relevantan i uzbudljiv kao Coachella. Beyonce će biti jedna od najboljih pjevačica koje smo ikad čuli zato jer je tako izvrstan učenik", napisao je Jay-Z.

Iako korisnici Twittera nisu umanjivali Beyonceine uspjehe i talent, mnoge je uvrijedila usporedba njezina supruga s pokojnim kraljem popa.

image

Michael Jackson

Photolink/Everett/Profimedia

"Volim Beyonce, ali ne bih išao tako daleko govoreći da je bolja od Michaela Jacksona", napisao je jedan od pratitelja. "Uz dužno poštovanje, Michael Jackson nikad nije trebao nešto poput Coachelle tijekom svojeg života. Michael Jackson imao je dvostruko više publike, nego što je Beyonce ikada imala", dodao je drugi, a bilo je i komentara poput: "Od Jay Z-ja se očekuje da se čvrsto zalaže za svoju suprugu, koja je legendarna u vlastitim okvirima, ali budimo realni, Michael Jackson bio je potpuno druga sfera. Sve je uspjehe postigao bez pomoći društvenih mreža, Apple Musica, YouTubea i Spotifyja. U svakom slučaju, većina se složila kako je bilo kakva usporedba Beypnce s kraljem popa neumjesna. No, bilo je i onih koji su spremno stali u obranu svoje omiljene pjevačice.

A Jay-Z je izazvao i veliku podjelu među pratiteljima Instagrama početkom studenog. No, tada nisu u pitanju bile njegove riječi, već činjenica da se napokon pridružio toj društvenoj mreži. U samo nekoliko sati prešao je brojku od milijun pratiteja, no već slijedečeg dana izbrisao je svoj profil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:27