SKRIVENA PORUKA?

Je li Megan trudna? Njezin partner iznenadio fanove: ‘Ovo je pjesma za naše nerođeno dijete‘

Dok je nastupao na pozornici, dio pjesme posvetio je njihovu budućem djetetu, a zaručnicu je nazvao svojom suprugom

Machine Gun Kelly i Megan Fox

 Maria Alejandra Cardona/AFP

Slavna glumica Megan Fox i njezin partner Machine Gun Kelly potaknuli su šuškanja o tome da čekaju svoje prvo dijete na dodjeli Billboard Music nagrada u Las Vegasu. Glasine su krenule nakon što je Machine Gun Kelly posvetio pjesmu 'Twin Flame' njihovu 'nerođenom djetetu'.

image

Machine Gun Kelly i Megan Fox

Maria Alejandra Cardona/AFP

Dok je nastupao na pozornici, 32-godišnji reper svirao je gitaru i dio pjesme posvetio svom budućem djetetu, a zaručnicu je nazvao svojom suprugom. "Napisao sam ovu pjesmu za svoju suprugu", rekao je prije nego što su krenuli stihovi: 'Predobra si za mene, ja sam preloš da bi me se zadržao, pretužan sam, usamljen, želim samo tebe', a nakon nekoliko minuta dodao je: "A ovo je za naše nerođeno dijete."

Nije jasno je li time najavio potencijalnu prinovu u obitelji ili samo njihove planove za budućnost, no taj 'stih' nije dio pjesme.

Ranije ovog mjeseca, strani su mediji pisali da par "100 posto želi imati dijete te da otvoreno pričaju o tome otkako su se upoznali". Par je objavio da su zaručeni nakon samo godinu i pol dana veze, a navodno uskoro planiraju i ekstravagantno, gotičko vjenčanje.

image

Machine Gun Kelly i Megan Fox

Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:27