KAKAV PAR!

Je li on uspio ‘otopiti‘ ledenu modnu kraljicu? Anna Wintour potvrdila vezu s ekscentričnim glumcem

Slavna urednica Voguea na Met Gala stigla je držeći se ruku pod ruku sa 73-godišnjom britanskom zvijezdom

Anna Wintour i Bill Nighy

 Angela Weiss/Afp

Legendarna urednica Voguea Anna Wintour sinoć je stigla na Met Gala ruku pod ruku s Billom Nighyjem i čini se tako i javno potvrdila vezu s britanskim glumcem.

Wintour i Nighy, oboje 73-godišnjaci, prvi su put potaknuli glasine o svojoj romansi 2021., kada su zajedno uživali u nekoliko romantičnih večera u Italiji. Također su viđeni kako se zabavljaju na projekciji njegovog filma "Living in New York" prošlog prosinca, a njihov zajednički dolazak na Met Gala sada djeluje poput javne potvrde njihove veze, piše Daily Mail. Slavna urednica koja je domaćica ovog događaja gotovo 30 godina, odjenula je bijelu Chanel couture haljinu s uzorkom, dok se Nighy odlučio za jednostavno tamno odijelo. Kreacija koju je Wintour odabrala jest haljina od više razina - uključuje blistave srebrne ukrase te zlatne i ljubičaste detalje. Izgled je kombinirala sa srebrnim štiklama na remenčiće. Čvrsto se držala za glumčevu ruku dok su zajedno pozirali fotografima.

image

Anna Wintour i Bill Nighy

Angela Weiss/Afp
image

Anna Wintour i Bill Nighy

Jamie Mccarthy/Getty Images Via Afp

Pretpostavlja se da se Anna i Bill poznaju godinama jer je par viđen zajedno na brojnim modnim revijama, u kazalištima i restoranima još od 2015. godine. Navodno su se zbližili nakon što se Anna razvela od svog partnera Shelbyja Bryana s kojim je bila 16 godina, u listopadu 2020. U međuvremenu, Billova posljednja poznata veza bila je s engleskom glumicom Dianom Quick. Glumci su započeli romansu 1980. i dobili kćer Mary Nighy 1984. Bili su zajedno 28 godina prije nego što su se rastali 2008.

image

Anna Wintour i Bill Nighy

Mike Coppola/Getty Images Via Afp

Nekoliko sati prije početka Mete, urednica poznata po svojoj "hladnoći" uhvaćena je u dirljivom trenutku sa svojim jednogodišnjim unukom Oliverom tijekom posljednjeg pripremnog sastanka za Met Gala. Annina kći Bee Carrozzini podijelila je dirljivu snimku u svojim Instagram pričama.

"Završni sastanak za Met", napisala je Carrozzini uz fotografiju na kojoj unuk sjedi baki u krilu.

Met Gala, koji neki nazivaju najvećom modnom večeri, održava se u Metropolitan Museum of Art u New Yorku. Svake godine, prvog ponedjeljka u svibnju, najveće hollywoodske zvijezde stižu na crveni tepih u svojim najekstravagantnijim i najraskošnijim kombinacijama, od kojih se o mnogima u javnosti poslije dugo priča.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:16