MOBITEL JOJ JE BITNIJI

Je li ona najgora mama na svijetu? Dijete joj palo, a ona nije skidala pogled s mobitela

 Screenshot Instagram

S obzirom na broj selfieja koje snima i objavljuje, lako je za pretpostaviti da se Kim Kardashian jako rijetko odvaja od svog mobitela. No mnogi su se iznenadili kad je u javnost izašla snimka koja pokazuje da to radi na uštrb svog djeteta.

Naime, na društvenim mrežama pojavila video koji je nastao tijekom posjeta Musem of Art u Los Angelesu. Dok je Kim tipkala po mobitelu, North se zabavljala ispred nje. U jednom trenutku Kimina kćer je pala, a reality zvijezda ni tada nije podigla pogled s mobitela.

S njima je bila i Kimina starija sestra Kourtney koja je tada pomogla North da se ustane s poda. Snimka ovog trenutka proširila se društvenim mrežama koje su prepune negativnih komentara na račun ove reality zvijezde.

- Titula za najgoru i najegoističniju majku na svijetu - samo je jedan u nizu komentara koji su upućeni svjetski slavnoj starleti.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:15