TAJNO VJENČANJE

Je li ovim potezom Britney Spears dala naslutiti da se udala na bajkovitom odmoru?

Moguće vjenčanje slavne pjevačice dodatno je potpirilo glasine o Britneynoj navodnoj trećoj trudnoći

Britney Spears

 Face To Face/Face To Face/Profimedia

Svoje je brojne obožavatelje Britney Spears prilično iznenadila nakon što je u svom posljednjem, poduljem postu nazvala svog zaručnika Sama Asgharija "suprugom". Naime, 40-godišnja pop zvijezda i 12 godina mlađi glumac zaručili su se lani u rujnu, no sad se fanovi pitaju jesu li se, u međuvremenu, u tajnosti i vjenčali. Uz fotografije svog dečka pored prekrasnog bazena uz samu plažu, odjevenog u bijelo, Brtiney je usput zahvalila svom odvjetniku Mathewu Rosengartu jer joj je pokazao "najčarobnija mjesta" nakon što je sporno skrbništvo njezina oca okončano.

Govoreći o ljepotama svijeta, pjevačica je dodala: "Vjerujte mi, znam u kakvoj se ljepoti nalazim i jako to cijenim... pa, eto me kako fotografiram svog SUPRUGA!!!" Zatim se, u šali, prebacila na svoju sestru Jamie Lynn Spears: "Moram pisati velikim slovima jer tako to radi moja sestra na svom Instagramu", te nastavila: "Kako bilo, toliko je oslobađajuće biti u resortu gdje nema paparazza... prvi put u mom životu... napokon mogu biti djevojka koja zaglavi pričajući s drugima o tome kako se udajem... vani na večeri!!!. Prihvaćanje i sloboda su ključne stvari u mom životu ovog trena i uzu to jako volim ovog ukusnog čovjeka". Vrlo brzo uslijedili su brojni komentari sljedbenika, čestitke, kao i mnoštvo emojija koji simboliziraju vjenčanje.

"Znači, službeno je da su vjenčani", "Suprug???", "Neka Bog blagoslovi tvoje vjenčanje, Britney", "Brojne čestike ti šaljemo, Brtiney! Volimo te!", samo su neki od komentara.

Šuškanja o vjenčanju samo su dodatno podgrijala priču o pjevačicinoj navodnoj trudnoći. Početkom mjeseca Britney je naglo obrisala svoj Instagram račun, no brzo se dramatično vratila, i dalje ostavljajući obožavatelje u mogućem uvjerenju kako je uistinu trudna, dodatno to potencirajući postovima koji uključuju trudnice i bebe. Doduše, pokušala je to kasnije na isti način i demantirati, no pitanje je ostalo visjeti u zraku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 22:56