NIJE IŠLO?

Je li ovo konačan kraj slavnog para? Trebali su provesti praznike zajedno, ali veza je (opet) pukla

Kao što je i poznato iz medija, oni se često razilaze, no uvijek ostaju prijatelji i suradnici

Kylie Jenner i Travis Scott

 The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Čini se da je (opet) gotovo! Reality zvijezda i poduzetnica Kylie Jenner i glazbenik Travis Scott ponovno su se rastali nakon što su obnovili svoju romansu u veljači 2020. godine, piše US Weekly.

- Kylie i Travis opet nisu zajedno. Trebali su provesti praznike zajedno, ali ona je otišla u Aspen kako bi bila sa svojom obitelji i prijateljima - rekao je insajder US Weeklyja o bivšem paru i dodao da se ovo dogodilo puno puta ranije, a i inače se svako malo raziđu, no "uvijek ostaju prijatelji i sjajni suradnici".

Vijest da je dvojac prekinuo proširila se nakon što je 25-godišnja Jenner povela svoju i Scottovu 4-godišnju kćer Stormi na novogodišnji odmor u Aspen, sa svojim prijateljima, odnosno, Justinom Bieberom, Hailey Bieber i Stassie Karanikolaou. Osnivačica Kylie Cosmeticsa podijelila je snimku sebe i svoje kćeri na sanjkama putem svog TikToka.

Prije nego što su se razišli, Jenner je podržala 31-godišnjeg repera tijekom njegova nastupa u prosincu 2022. u Miamiju, gdje je nastupio uz 50 Centa. U to je vrijeme zvijezda reality showa ‘Kardashians‘ razmjenjivala nježnosti sa Scottom, prije nego što je izašao na pozornicu.

Podsjetimo, par koji je postao poznat po tome da se stalno vraća jedno drugome u tajnosti je dobio prvo dijete u veljači 2018. Javno su potvrdili svoju romansu prije manje od godinu dana, samo nekoliko tjedana nakon što su Jenner i njezin bivši, Tyga, konačno prekinuli.

Nakon dvije godine druženja, US Weekly je potvrdio da reality zvijezda i poznati reper službeno prekidaju po prvi puta, ali da će ostati prijatelji kako bi mogli zajedno odgajati kćer Stormi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:42