NOVA KOMBINACIJA

Je li ovo najbizarnije izdanje Biance Censori do sad? Čak je odredila Kanyeu koliko smije biti vani

Bianca je prošetala Art Baselom u Miamiju s Kanyem Westom, a on je ranije viđen kako kratko ulazi u klub bos

Bianca Censori

 Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Bianca Censori (28) i dalje nastavlja s neobičnim modnim kombinacijama. Sada je prošetala na Art Basel Miamiju u prozirnoj odjeći u društvu svog supruga Kanyea Westa. Bila je u uskom pripijenom bodiju koji je uparila s prozirnim štiklama. Nastavila je trend modnih dodataka koji je pokrenula u Dubaiju, pa je opet uz sebe privila plišanu igračku, ovaj put polarnog medvjeda. Na glavi je nosila krznenu kapu.

image

Kanye West i Bianca Censori

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iako je par bio zanimljivo odjeven, očevidci su rekli da su imali miran ulazak uz pratnju zaštitara. Kako piše TMZ, čini se da par nije ni s kim komunicirao na događaju, čak ni jedno s drugim. Kanye West je ranije tog jutra došao u popularni noćni klub E11even u Miamiju s bijelim šalom oko lica, u čarapama bez cipela, piše Page Six.

image

Bianca Censori

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

„Ušao je na VIP ulaz oko 2:30 ujutro i činilo se kao da ga nitko nije primijetio“, rekao je izvor novinama. Navodno su on i njegova pratnja ispraćeni do stražnjeg stola u VIP dijelu gdje su sjedili 45 minuta. Izvor je naučio da je West rekao da mu je Censori „dala određenu količinu vremena koju smije biti vani“.

Podsjećamo, Bianca je bila zaposlena kao glavna arhitektica za Yeezy. Udala se u prosincu prošle godine za repera, samo nekoliko tjedana nakon što je finaliziran njegov razvod s Kim Kardashian.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 02:21