ZAPUŠTENI MATTHEW

Je li ovo najgore izdanje do sada? Podbuhla zvijezda ‘Prijatelja‘ (opet) zabrinula fanove

53-godišnju zvijezdu paparazzi su snimili kako puši ispred sushi restorana u Malibuu, a svojim je izgledom ponovno zabrinuo fanove
Matthew Perry
 Profimedia

Zvijezda serije "Prijatelji" Matthew Perry ne prestaje zabrinjavati obožavatelje svojim zapuštenim izgledom.

Poznati glumac, kojeg smo uživali gledati u ulozi Chandlera Binga, dosta je fizički i psihički propao otkako je završilo snimanje popularne serije, a 53-godišnju zvijezdu paparazzi su nedavno snimili kako puši ispred sushi restorana u Malibuu. Matthew je pritom izgledao kao da mu je lice izgorjelo na suncu te je djelovao pomalo podbuhlo.

image
Matthew Perry
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Iako je snimljen ispred restorana u koji zalaze ljudi veće platežne moći, glumac je bio jedva prepoznatljiv u crnoj trenirci, smeđoj kariranoj košulji i popularnim 'starkama'.

image
Matthew Perry izgledao je pomalo zapušteno tijekom izlaska u jedan sushi restoran
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Za glumčevo stanje zabrinuli su se i obožavatelji nakon što je prikazan specijal "Prijatelji: Ponovno zajedno" u kojem je simpatični Chandler jedva govorio i većinu vremena nerazgovijetno frfljao.

image
Matthew Perry
The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia

Njegovi problemi započeli su kada je doživio nesreću na jet-skiju te je po preporuci liječnika počeo uzimati lijek kako bi mu smanjio bolove, ali je postao o njemu ovisan. S vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete. Mučili su ga i problemi s alkoholom, od kojih se liječio u nekoliko navrata. Zbog toga se uopće ne sjeća dijela snimanja popularne serije, u razdoblju između treće i šeste sezone, jer je u to vrijeme uglavnom bio ili pijan ili pod utjecajem lijekova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:13