NOVI PAR?

Je li ovo nova djevojka Leonarda DiCaprija? Čini se da se ipak neće pomiriti s ocem svoga djeteta

Poznati glumac i manekenka zabavljali su se do nedjelje rano ujutro tijekom glazbenog festivala Coachella

Leonardo DiCaprio i potencijalna nova djevojka

 Profimedia/screenshot/instagram/

Iako internetom kruže glasine o pomirenju glumca Bradleyja Coopera i manekenke Irine Shayk, najnovijim je fotografijama poznati model vrlo vjerojatno odbacio sve mogućnosti da spomenuti tračevi budu istiniti. Ova atraktivna Ruskinja fotografirana je s holivudskim glumcem Leonardom DiCaprijem ovog vikenda tijekom glazbenog festivala Coachella, piše Page Six.

Oscarom nagrađeni glumac i Shayk prisustvovali su zabavi zvanoj "Levi and Tequila Don Julio’s Neon Carnival" i zabavljali se do nedjelje rano ujutro, međutim, s njima je bila i manekenka Stella Maxwell, ujedno i dugogodišnja DiCapriova prijateljica.

Predstavnici Shayk i DiCaprija nisu odgovorili na zahtjev Page Sixa za komentar, iako se posljednjih mjeseci pisalo o pomirenju Irine Shayk s glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima 6-godišnju kćer Leu De Seine Shayk Cooper.

Bivši par prekinuo je 2019. nakon četiri godine veze, ali izvori su za Page Six u studenom 2022. tvrdili da će dvojac "dobiti drugo dijete" nakon što su otišli na zajedničko obiteljsko putovanje.

image

Irina Shayk

Instar Images/Profimedia/

- Razmišljaju o ponovnom okupljanju jer bi Irina voljela da njezina kći ima brata ili sestru - podijelio je izvor s Page Sixom, a 48-godišnji Cooper se navodno složio s odlukom ruske manekenke te je također htio "proširiti obitelj".

image

Bradley Cooper i Irina Shayk s malenom kćerkom

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Međutim, drugo dijete se nije rodilo, iako su bivši i dalje prijateljski raspoloženi i posvećeni zajedničkom odgajanju svoje kćeri.

U međuvremenu, 48-godišnja zvijezda "Titanica" i prethodna djevojka Camila Morrone razišli su se tijekom ljeta nakon četiri godine veze, a odjeknula su nagađanja da je do prekida došlo zbog toga što je ona "napunila 25 godina". Naime, mnogi su primijetili da poznati oskarovac prekine s djevojkom kada navrši čuvenih 25 godina.

Od tada, tvrdilo se da je poznati glumac u romantičnoj vezi s 27-godišnjom Gigi Hadid, a zabavljao se i s najpoznatijom hrvatskom navijačicom Ivanom Knoll.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:43