ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Je li ovo potvrda veze? Nakon 3 propala braka, fatalna Srpkinja izliječila je glumici slomljeno srce

‘Zahvalna sam na tih devet godina koliko si u mom životu‘ - poručila je stilistica srpskih korijena

Demi Moore i Maša Mandžuka

 Wcp,bruve,javilez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavna glumica Demi Moore, osim po svom talentu i ljepoti, poznata je i po burnom ljubavnom životu. Tako se prvo udala za rokera Freddieja Moorea 1981. godine, a zajedno su bili do 1985. Glumica je odlučila zadržati njegovo prezime.

Nakon toga uslijedio je brak sa slavnim Bruceom Willisom, a par zajedno ima troje djece. Par se upoznao na premijeri filma "Zasjeda" 1987. godine, a samo četiri mjeseca kasnije, zavjetovali su se jedno drugome na vječnu ljubav. Razveli su se 1998. godine, a pravi razlog kraha braka nikada nije objavljen.

Pet godina kasnije, Demi se udala za glumca Ashtona Kutchera. Zajedno su bili od 2003. do 2013. godine, kada je finaliziran njihov razvod. Par se upoznao kad je njoj bilo 40, a njemu 25 godina. U javnost je procurilo i to da ju je Ashton varao, a često ju je nagovarao i na seks u troje. Ona je pristala jer mu je htjela pokazati da je 'cool supruga'.

No, čini se da je nakon tri propala braka, slavna glumica konačno pronašla svoju ljubavnu sreću. Njezino je srce navodno osvojila, 44-godišnja stilistica rodom iz Srbije, Maša Mandžuka. Njih se dvije već devet godina navodno viđaju u tajnosti, a najnovija čestitka koju je Maša uputila Demi za rođendan, djeluje kao da im se više ne da skrivati.

"Sretan ti rođendan, prekrasni anđele! Zahvalna sam na tih devet godina koliko si u mom životu", napisala je tada Maša i dodala emojije srca, anđela i šarene duge.

Ranije je također objavila jednu njihovu zajedničku fotografiju i u opisu napisala sljedeće: "Obožavam te i ponosna sam što sam u tvom životu."

Izvori bliski holivudskoj glumici navode da je upravo Maša ta koja je unijela mir u Demin život te da joj je pomogla vratiti samopouzdanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:49