UŽIVANJE U RAJU

Je li slavni par prebrodio najveću krizu u svojoj vezi ili su samo priredili show za paparazza?

Nakon šokantnih medijskih napisa da su J. Lo i A. Rod prekinuli, par se svim silama trudi stišati te glasine i izgladiti probleme
​Jennifer Lopez i Alex Rodriguez
 Vaem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Čini se da su Jennifer Lopez (51) i Alex Rodriguez (45) uspjeli prebroditi do sada najveću krizu u svojoj vezi. Paparazzo fotografije para snimljene u Dominikanskoj republici na kojima se ljube, zajedno proučavaju nešto na monitoru računala (vjerojatno priče iz svih medija o njihovom prekidu) i druže se na terasi vile, govore da je tako. Iako ni J. Lo ni A-Rod na fotografijama ne djeluju baš kao da pucaju od sreće i zadovoljstva, par, izgleda, ipak ostaje zajedno.

image
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez
Vaem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Štoviše, kada je u blizini njihove vile odjeknuo vatromet, prema fotografijama se čini kao da je Jennifer jedva dočekala otići iz A. Rodovog društva pa je pohitala vidjeti senzaciju, ogrnuta samo u frotirni ogrtač, i vratila se veseleći se s rukama visoko podignutim u zrak kao da navija.

Postoji mogućnost da je par uočio paparazza pa je cijelu scenu razgovaranja, ljubljenja i grljenja namjerno odigrao zajavnost kako bi utišali medijske napise.

image
​Jennifer Lopez i Alex Rodriguez
Vaem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Iako, neki izvori, pak, sasvim uvjereno tvrde da se par trudi izgladiti probleme.

Rodriguez je, naime, u nedjelju iz Miamija doputovao u Dominikanu k dragoj, koja je napravila kratku pauzu u snimanju svojeg najnovijeg filma "Shotgun Wedding".

Nakon što su se prošlog tjedna pojavile glasine da ništa neće biti od vjenčanja i da idu svatko na svoju stranu, ponajviše zbog njegove nevjere, par je objavio zajedničku izjavu kako "rade na nekim stvarima".

image
​Jennifer Lopez i Alex Rodriguez
Vaem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Fotografije su u stvari potvrdile riječi "izvora bliskog paru" koji je za magazin People izjavio da je Jennifer bila iznimno uzbuđena što će vidjeti Alexa te da se par "doista trudi da riješe probleme".

- Bio je to sretan susret - rekao je izvor.

Da stvari idu nabolje na neki je način još u ponedjeljak, nakon susreta s J. Lo potvrdio i Rodriguez koji je na svojem Instagram profilu, u objavio pomalo tajanstvenu objavu uz snimku svojeg leta na Karibe.

- Sretan ponedjeljak. Novi tjedan. Novi dan. - napisao je sportaš.

- Naprijed. U visine. - dodao je i tagirao J. Lo.

Megapopularna pjevačica i glumica i zvijezda baseballa zajedno su od 2017. godine, a zaručili su se na Bahamima dvije godine kasnije. Planove za vjenčanje pokvarila je korona, a tijekom lockdowna vrijeme su provodili zajedno sa svojom djecom, njezinim 13-godišnjim blizancima Maxom i Emme i njegovim kćerima Ellom (12) i Natashom (16).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2022 08:27