NAKON MEMOARA

Je li to Britney ponovno u sukobu sa Selenom Gomez? Napisala je novu pjesmu, a ova sličnost nikome nije promaknula

Britney je u središtu pažnje zbog svojih novih memoara, a neki fanovi vide potencijalnu kritiku Selene u njezinoj novoj objavi

Britney Spears i Selena Gomez

 Profimedia/

Nakon pisanja memoara „The Woman in Me”, Britney Spears posvetila se pisanju pjesama.

„Napisala sam pjesmu!!!” podijelila je pjevačica ushićeno na Instagramu uz snimku zaslona iz njezinog spota „Overprotected” iz 2001.

Iako nije puno otkrila, sugerirala je da se nova pjesma zove „Hate You to Like Me”. Objasnila je i kako ni s kim nije u svađi. Obožavatelji su brzo primijetili sličnost između ovog, potencijalnog naslova pjesme i hita Selene Gomez „Lose You to Love Me”.

„Zasjenjuje li opet Selenu?” napisao je jedan korisnik Twittera.

„Britney Spears ne može uživati u svojim memoarima i svim pohvalama koje dobiva... Morala je pronaći način da nekako uvrijedi Selenu”, pisao je drugi korisnik.

Spears je i ranije bila optužena da kritizira Selenu u listopadu 2022. zbog Selenina govora iz 2016. u kojem je mladim djevojkama rekla da ne želi vidjeti njihova tijela na Instagramu.

Činilo se da se u to vrijeme Spears referirala na Selenin glazbeni video „Ice Cream” iz 2020. s Blackpinkom.

„Kažu ‘Ovo nije nešto što bih ja napravio‘, ali te žene imaju budžet od četiri milijuna dolara i snime video o sisanju i lizanju domaćeg sladoleda”, napisala je tada Britney.

„Sljedeći put kad vidim nekog s velikim budžetom tko snimi video sisanja lizalica, a drži pravedne govore u kojima posramljuje druge žene zbog izlaganja svojih tijela, htjela bih reći tim ljudima da ne budu licemjerni dok sisaju svoju lizalicu”, nastavila je Britney.

image

Selena Gomez na Rare Impact Fund eventu koji je održan 4. listopada u Los Angelesu

Monica Schipper/Getty Images/Profimedia/

Ubrzo je potom objavila i drugi post u kojem je objašnjavala da njezina objava „nije imala nikakve veze ni s kim određenim.”

S druge strane, sada neki ne vjeruju da podudarnosti naslova njihovih pjesama imaju ikakve veze.

„Samo zato što je Britney Spears objavila tekst koji na neki način oponaša pjesmu Selene Gomez ne znači da se to odnosi na Selenu”, napisao je jedan korisnik.

Spearsini memoari trenutno su na prvom mjestu najprodavanijih knjiga na Amazonu i pružaju uvid u Spearsine bivše veze s Justinom Timberlakeom i Kevinom Federlineom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:51