IZNENAĐUJUĆA IMENA NA LISTI

Je li to samo osveta bivših ili prava istina? Ovo su najgori ljubavnici Hollywooda!

Jennifer Aniston
 GettyImages / Getty Images

Zavode osmjesima, pogledom, ulogama, žene i muškarci lude za njima, no njihovi bivši tvrde da su u krevetu beskorisni. Neka od imena koja su se našla na listi zasigurno će vas iznenaditi, piše celebromance.com.

Colin Farrell

Vjerovali ili ne, svoje mjesto na ovoj listi pronašao je i irski zavodnik Colin Farrell. Žene godinama uzdišu za njim, a najpoznatiji je po ulogama u 'Porocima Miamija' i u filmu 'Telefonska govornica'. Bio je u vezama s Britney Spears, Angelinom Jolie, Demi Moore, te s malo manje poznatijim modelima i starletama. No kako se šuška po holivudskim krugovima, ljubavno umijeće koje prikazuje na filmskom ekranu, nije ni bliz onom u stvarnosti. Žene ga opisuju kao sramežljivog muškarca koji ne zna što želi. Bivše djevojke uspoređuju ga čak i s Mickeyom Mouseom što zasigurno ne može biti dobro, a dadilja Woodyja Allena s kojom je bio tvrdi da je nije mogao zadovoljiti.

Hugh Hefner

Osnivač Playboya koji je cijeli život okružen ženama s kojima i živi u Playboyevoj vili, a tri puta se i ženio. U zadnji brak uplovio je 2012. godine sa 60 godina mlađom djevojkom. Tako je Kendra Wilkinson, jedna od bivših Hughovih djevojaka, u jednom intervjuu progovorila o seksu s njim i nije ga baš pohvalila.

- Seks Hughom bio je poput posla. Morala sam biti pijana da te preživim te noći. Za minutu je sve bilo gotovo - ispričala je bivša Playboyeva zečica. Kao što vjerojatno u većini slučajeva i biva, Kendra je rekla kako je većina onoga što je prikazano u medijima u njegovom životu samo show za javnost.

Drake

Od tinejdžera zavodnika do slavnog repera, Drake je oduvijek privlačio žene. Okušao se i u glumi, a kad je završilo snimanje serije 'Degrassi: The Next Generation', potpuno se okrenuo hip hop glazbi. No imidž nedodirljivog repera koji gradi navodno je daleko od stvarnosti. Njegova bivša djevojka, Cyn Santana, jednom je prilikom ispričala da je Drake većinu vremena u njihovoj vezi provodio pred ogledalom, te da je sebičan ljubavnik.

Jennifer Aniston

Srca publike osvojila je nakon što se kao Rachel Green pojavila u prijateljima 2004. godine. Ta uloga lansirala ju je među najveće holivudske zvijezde. Udala se za Brada Pitta s kojim je u braku provela pet godina, a kasnije su je povezivali s Vinceom Vaughnom, Johnom Mayerom, sve dok se prošle godine nije udala za glumca Justina Therouxa. No kad su u pitanju njezine vještine u krevetu, njezini bivši kažu da se ponaša kao razmažena princeza. Kako se šuška u holivudskim krugovima, misli samo na sebe i čeka da partner obavi sav posao.

50 Cent

Riječ je o reperu koji je godinama na vrhu liste repera. Iako je u ozbiljnoj vezi bio samo s majkom svog djeteta, povezivali su ga s brojnim ženama. Neke od dama s kojima je proveo noć tvrde da se ne može pohvaliti ni tehnikama, a da ni centimetrima nisu bile oduševljene, Osim toga, smetalo ih je i što se ponaša jako djetinjasto. Jedna od njegovih bivših djevojaka rekla je kako više nikad ne bi otišla u krevet s njim.

Tiger Woods

Jedan od najuspješnijih golfera na svijetu, kojeg je javnost prije par godina upoznala i kao serijskog preljubnika zbog čega bi mnogi pomislili da mu u krevetu nema ravnog. No Jaimee Grubbs, jedna od djevojaka koja je tvrdila da je imala aferu s njim, jednom je prilikom izjavila da je razočarana njegovim ljubavnim umijećem. I mnoge druge djevojke tvrdile su isto.

Bradley Cooper

Otkako se pojavio na filmskoj sceni, Bradley Cooper zavodi žene osmijehom i sanjivim pogledom. Glumio je u brojnim odličnim filmovima, a 2011. godine prema časopisu People proglašen je i najseksi muškarcem na svijetu. No ako je suditi prema pričama žena s kojima je bio, Cooper je dosadan i drži se najosnovnijih pozicija. Kako kažu, ima i romantičan trik koji koristi u krevetu - ženama priča na francuskom jeziku.

Taylor Swift

Slavna pjevačica najmlađa je na ovoj listi, a karijeru je ostvarila pisanjem i pjevanjem pjesama o prekidima i vezama. Sve dok nije započela vezu s Calvinom Harrisom, išla je iz veze u vezu. Bila je tako s Joeom Jonasom, Taylorom Lautnerom, Johnom Mayerom, Jakeom Gyllenhaalom i Conorom Kennedyjem, a imala je i kratku aferu s Harryjem Stylesom. Ako svi ovi muškarci imaju nešto zajedničko, onda je to zasigurno da baš i nemaju nešto dobro za reći kad je romantika s njezine strane u pitanju. Naime, njezini bivši komentirali su kako bi se mogla ljubiti satima, no da dalje od toga rijetko želi ići.

Elvis Presley

Nakon pjesme 'Heartbreak Hotel' za Elvisa više ništa nije bilo isto. Žene su poludjele za njim, a iako je u braku s Priscillom Presley proveo šest godina, bio je na glasu kao veliki zavodnik čiji su život obilježile brojne veze i vezice. Jesse James Jesse James ženio se tri puta, a u zadnjem braku bio je sa Sandrom Bullock. I njihovom braku presudile su brojne afere, no iako je veliki ljubitelj žena, one za njega ne biraju riječi. navodno je toliko sebičan da ga uopće ne brine je li zadovoljio partnericu ili ne, a jedna ga je opisala kao - potpuni neuspjeh u krevetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:51