SUMNJIVO DRUŽENJE

Je li u planu novi eksplozivni intervju? Harry i Meghan viđeni na imanju slavne Oprah

Bivši članovi kraljevske obitelji uočeni su kako se voze automobilom prema luskuznom posjedu slavne voditeljice

Princ Harry i Meghan Markle

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle tijekom vikenda su viđeni dok su bili na putu prema 100 milijuna dolara vrijednom imanju u vlasništu slavne Oprah Winfrey, koje se nalazi u luksuznom kalifornijskom naselju Montecitu.

Bivši članovi kraljevske obitelji uočeni su kako se voze automobilom prema luskuznom posjedu, a bili su u pratnji žene za koju se vjeruje da je prijateljica para, glumica Janine Gavankar.

Činilo se kao da je u automobilu i dječja autosjedalica, no nije poznato jesu li Lilibet ili Archie bili u autu prilikom posjeta teti Oprah.

Izvori su otkrili da je trojac na imanju proveo sat vremena, a dok je Harry vozio automobil, Meghan je sa stražnjeg sjedala razgovarala s oba putnika. Vijest o posjeti slavnoj voditeljici mogla bi biti iznenađenje za kraljicu Elizabetu II., s obzirom na to da kraljevskoj obitelji ne bi bilo svejedno kad bi bivši vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odradili još jedan eksplozivni intervju.

Podsjetimo, prije manje od 18 mjeseci njihov je eksplozivni razgovor s Oprah dospio na medijske naslovnice diljem svijeta i izazvao skandal vezan uz rasizam u kraljevskoj obitelji. Par je, naime, izjavio da je neimenovani član kraljevske obitelji postavljao pitanja o boji kože njihova sina Archieja. Harry je rekao da se taj razgovor dogodio prije zaruka, a Meghan je pak rekla da se to dogodilo dok je bila trudna.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Meghan je također zanijekala tvrdnje iz novinskih članaka da je ona rasplakala vojvotkinju od Cambridgea uoči vjenčanja s Harryjem, rekavši da je to bila prijelomna točka u njezinu odnosu prema medijima. Na pitanje je li istina da je ona rasplakala Kate, rekla je da je istina bila obrnuta.

Oprah je intervjuirala Harryja i Meghan u njihovoj vili u Santa Barbari. Intervjuu se odvijao blizu kokošinjca u kojem se nalaze pilići koje je par spasio s farme. Oprah je držala karton s jajima, dok je Meghan držala malenu košaru s jajima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:43