SVE OSTAJE U OBITELJI

Jedan od najplaćenijih nogometaša na svijetu čeka sina s nećakinjom bivše supruge: ‘Još jedan Božji blagoslov‘

Osim na nogometnom terenu, ‘proslavio se‘ i aferom koja je obišla svijet, a na kraju sve ostaje u obitelji...

Camila Angelo i Hulk

 Instagram/Hulk/

Slavni brazilski nogometaš Givanildo Vieira de Sousa (37), poznatiji pod nadimkom Hulk, bio je jedan od najplaćenijih nogometaša na svijetu, a osim svojim talentom, pažnju javnosti privlači i ljubavnim životom. Ponovno se našao u središtu pozornosti. Nogometaš Atletico Mineira objavio je da čeka drugo dijete s Camilom Angelo (34).

Ništa neobično, pomislit će neki, no zaboravljaju zanimljiv detaljčić - ona je nećakinja, i to nekoć najdraža, njegove bivše supruge Iran Angele de Souze, a Hulk joj je 12 godina bio ujak.

Odvijala se tu prava brazilska sapunica. Hulk je bio 12 godina u braku s bivšom suprugom, a onda su se 2019. rastali. Javnost je za njegovu vezu s Camilom saznala u prosincu 2019. On se u rujnu 2020. godine oženio njezinom nećakinjom, a samo godinu dana kasnije dobili su prvo dijete, kćer Zayu.

Sada im stiže i drugo dijete, a sretnu vijest podijelio je s obožavateljima na društvenim mrežama.

"Htio sam vam zahvaliti na bezbrojnim porukama podrške u vezi trudnoće moje supruge. Još jedan sin, još jedan Božji blagoslov", poručio je presretni Hulk, koji s bivšom suprugom također ima djecu - dva sina i kćer. On i sadašnja supruga već imaju kćerkicu.

Podsjetimo, Njegova bivša supruga izjavila je da joj je njegova veza s nećakinjom priuštila veliku bol. "Bila mi je poput kćeri. Dala sam joj sve otkako je došla na svijet. Žrtvovala sam svoje snove više puta kako bi ona mogla ostvariti svoje. Ne govorim samo o materijalnim stvarima jer ih je lako dati kad imate novac; govorim o ljubavi, pažnji, poštovanju... O svemu", izjavila je u jednom intervjuu Iran. Nogometaš je pak tvrdio da ga je bivša tretirala "kao čudovište" te je naglašavao da su se on i Camila počeli viđati tek nakon što se rastao od prve supruge.

Jednom je prilikom također priznao da je njegova bivša supruga zatrudnjela nakon samo mjesec dana veze i da je kao pravi muškarac preuzeo odgovornost pa su se vjenčali. Dodao je da to nikada nije bio brak iz ljubavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 20:23