THE LATE LATE SHOW

Jedan od najpopularnijih američkih voditelja najavio da se povlači s TV-a: ‘Vidjet ću što se još nudi‘

Britanski komičar i glumac James Corden, koji je postao voditelj američkog talk showa, objavio je da napušta show sljedeće godine

James Corden

 Frederic J. Brown/AFP

Britanski komičar i glumac James Corden, koji je postao voditelj američkog talk showa, objavio je da će sljedeće godine napustiti popularni 'The Late Late Show'.

Tu je vijest objavio tijekom snimanja emisije na CBS-u u Los Angelesu te je dodao da je to bila 'najteža odluka koju je ikada morao donijeti'.

"Nikada nisam doživljavao show kao svoju konačnu destinaciju. Želio sam ga raditi dok god ga volim i stvarno mislim da će za godinu dana to biti dobro vrijeme za krenuti dalje i vidjeti što se još nudi", rekao je Corden.

Corden je preuzeo ulogu voditelja kasnonoćnog talk showa od komičara i glumca Craiga Fergusona 2015. godine.

Corden je postao poznato ime u SAD-u, a tijekom svoje karijere u popularnom talk showu, predstavio je projekte kao što su 'Drop the Mic' i 'Carpool Karaoke', koji su uključivali poznate osobe, poput Adele ili princa Harryja. Na kraju su bili toliko dobro prihvaćeni da su postali samostalne emisije.

Poznati voditelj priznao je da mu je taj show promijenio život. "Ponosan sam na to što sam postigao. To je više od svih mojih najluđih snova", rekao je, prenosi BBC.

"Voljeli bismo da James Corden može dulje ostati s nama, no jako smo ponosni na to što je CBS postao njegov američki dom i što će se ova suradnja produžiti na još jednu sezonu 'The Late Late Showa'", rekao je George Cheeks, predsjednik i izvršni direktor CBS mreže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:46