GOTOVA STVAR

JEDAN OD NAJPOZNATIJIH SRPSKIH TURBOFOLK PJEVAČA SELI U HRVATSKU 'Moj prijatelj gradi kuću s apartmanima i garažama. Već imamo dogovor...'

Mile Kitić
 Extra FM / ALL MARKET MEDIA

Srpski pjevač Mile Kitić gostovao je na zagrebačkom radiju Extra FM, a ono što će svakako obradovati njegove fanove u Dalmaciji informacija je koju je tamo podijelio - uskoro bi se trebao preseliti u Split, piše Slobodna Dalmacija.

Točnije, u Podstranu pokraj Splita, gdje, kako kaže, kupuje nekretninu. I inače čest gost po klubovima u Hrvatskoj, Kitić je svoju ljubav prema našoj obali odlučio na ovaj način zaokružiti. Kako kaže, napraviti "korak više".

"To je već gotova stvar. Jedan moj prijatelj koji ima lanac restorana u Splitu gradi lijepu zgradu u Podstrani, na izlazu iz Splita, uz more. Teško je naći apartmane uz more jer je sve već prodano. Moj prijatelj gradi kuću s apartmanima i garažama. Već imamo dogovor i najvjerojatnije ću to kupiti", ispričao je Kitić voditeljima na popularnom "cajka" radiju.

Izbor je, objašnjava, pao na Podstranu iz više razloga. "U Splitu ima događanja i izvan ljetne sezone, možeš doći i zimi. Kino, kazališta, utakmice... A druga bitna stvar je blizina zračne luke. Za pola sata mogu otputovati kamo trebam. Što je najvažnije, kako čovjek dolazi u određene godine sve mu više treba sunčanih dana. Nadam se da ću tu provoditi vrijeme...", zaključuje.

Kitić je za Extru otkrio i da uskoro izlazi duet s njegovom kćeri Elenom.

''Bio sam protiv zajedničke pjesme. Ipak je to ogromna razlika u muzici, a i ja sam joj otac. Ali možda te razlike treba biti. Kad sam ušao u studio, svoj sam dio baš dobro otpjevao. Onda je ona ušla i otpjevala svoj dio i morala ga je popraviti. Očekujem taj duet do Nove godine. Možda je za mene najveća stvar da pri kraju, ne znam koliko će mi još karijera trajati, ipak snimim s kćeri pjesmu.", priča pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:32