JEDNA OD FAVORITA

Jedan od najšokantnijih nastupa ikad na Eurosongu, društvene mreže gore od komentara: ‘Ovo je strašno!‘

Pljušte komentari na nastup irske predstavnice na Eurosongu, brojni su ju pratitelji i ranije nazivali sotonisticom

 Irska, Bambie Thug.
 

 Livio Andrijic/Cropix

Bambie Thug s pjesmom Doomsday Blue predstavila je Irsku u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga. Mlada je pjevačica zanimljivog izgleda jedna od favoritkinja za prolaz u finale, a prije nastupa nalazila se na petom mjestu kladionica, no mnogi nisu oduševljeni njezinim izgledom, pjesmom i nastupom.

Nakon snimki s generalnih proba oglasili su se brojni fanovi natjecanja te se požalili kako je nastup strašan i sotonistički. Svoje su mišljenja i dojmove o pjevačici podijelili na popularnoj društvenoj mreži X, ranije poznatoj kao Twitter.

"Sotonistički", "Đavolje je očito danas normalno", „Ako je ovo ono što Europa želi, nemamo svijetlu budućnost", "Nadam se da ovo neće pobijediti", "Neću ni gledati jer će ovo pobijediti", "Imam noćne more zbog ovog" samo su neki od nezadovoljnih komentara upućenih mladoj pjevačici.

Bambie je nebinarna umjetnica i voli surađivati i ​​s LGBTQIA+ zajednicom. Uz to, prakticira vještičarenje, jer je to, ističe, čuvena paganska irska tradicija. Ova pjesma spada u novi izmišljeni žanr glazbe, Ouija-Pop stvoren jer se nisu htjeli ograničiti samo na jedan zvuk.

Bambie skoro nije ni nastupala jer se preko vikenda otrovala školjkama, a kako kaže izliječio ju je čarobni napitak kojeg je smiksala po vlastitoj vještičjoj recepturi.

Bambie Thug već se ranije našla na meti kritičara zbog iste stvari koji su se potaknuti zanimljivim kostimima, njezinim ponašanjem i gestama okomili na nju.

Nakon njezinog nastupa, koji se ipak održao, brojni su korisnici podijelili kreativne i smiješne komentare te reakcije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 22:38