DAMA U CRVENOM

Jedna od najljepših glumica obara s nogu prirodnim ‘adutima‘: Vatreno izdanje istaknulo bujni dekolte

Na dodjeli se glumici pridružio kolega s kojim su je romantično povezivali, Glen Powell

Sydney Sweeney

 Crash/Zuma Press/Profimedia/Crash/zuma Press/profimedia

Sydney Sweeney ponovno je privukla pozornost na sebe, ali ovaj puta u predivnoj crvenoj haljini. Glumica je pozirala na dodjeli "People‘s Choice Awards" u Santa Monici.

Predivna glumica na sebi je nosila crvenu Mônot haljinu u kojoj je bio istaknut njezin dekolte, dok je plava kosa padala niz njezina leđa u laganim valovima. Na dodjeli se glumici pridružio njezin kolega Glen Powell, u otmjenom sivom odijelu.

image

Sydney Sweeney

Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

Kao što se ranije pisalo, nedavno je dospjela na naslovnice nakon što su počele kružiti glasine o njihovoj romansi, ali glasine su oboje odbacili, a Sweeney je rekla da je sretna u dugoj vezi sa zaručnikom Jonathanom Davinom.

image

Sydney Sweeney

Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

Sweeney je jedna od glavnih zvijezda Hollywooda koja se, osim po talentu, istaknula svojom ljepotom. Znanstvenici su čak proučavali njezine crte lice i figuru pa usporedili s mjerama "zlatnoga reza". Glumica, objasnili su znanstvenici, ispunjava sve kriterije.

Ipak, Sweeney misli da čar njezine ljepote leži u sreći. "Svačije je tijelo lijepo kada ste samouvjereni i sretni iznutra, tada to doista drugi ljudi vide", kazala je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 20:30