AFERA S KOLEGOM

Jedna od najljepših glumica progovorila o opasnim glasinama koje kruže već mjesecima: ‘Nije istina!‘

Sweeney je objasnila da su se ona i Powell toliko ‘uključili u priču‘ jer su htjeli stvoriti još veću pomamu oko svog filma

Sydney Sweeney

 Lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Lese/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Sydney Sweeney, popularna plavuša koja je često u centru pažnje zbog svojih atraktivnih izdanja, ovog je vikenda na otvaranju ‘Saturday Night Livea‘ podsjetila gledatelje na tračeve o sebi i ismijala cijelu situaciju.

image

Sydney Sweeney

Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nbc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Najluđa glasina koju sam čula je da sam, dok sam snimala film "Anyone But You", imala aferu sa svojim kolegom Glenom Powellom - rekla je.

- To očito nije istina. Moj zaručnik Jonathan Davino i ja zajedno smo producirali film i on je bio prisutan tijekom cijelog snimanja - istaknula je.

- I samo želim svima dati do znanja da je on muškarac mojih snova i da smo još uvijek zajedno i jači nego ikada. Čak je večeras došao ovamo da me podrži - nastavila je 26-godišnja Sydney.

Gledajući u snimatelje, Sweeney je upitala mogu li fokusirati kameru na njega. Kamera je zatim prešla na Powella, koji je sjedio u publici i imao zapanjen izraz lica kada se kamera okrenula prema njemu.

image

Glen Powell

Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nbc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

- To nije moj zaručnik! – našalila se glumica i nastavila da je "on u njenoj garderobi" te da spremaju odličnu emisiju večeras.

Sweeney i Powell kasnije su se udružili u još jednom segmentu, u kojem je zvijezda "Bijelog lotosa" bila na večeri sa svojim dečkom.

- Prevarila sam te sa svojim šefom i mislim da bismo trebali prekinuti - rekla je zvijezda “Bijelog lotosa” svom partneru. Powell se zatim pojavio za stolom para, rekavši: "Hej kolačiću, želiš li otići odavdje?" Iz gomile se prolomilo navijanje dok je dvojac zajedno izašao iz kadra, piše Page Six.

Prošle godine, glumac iz hit filma "Top Gun: Maverick" i Sweeney bili su česta tema diskusija jer su obožavatelji primijetili njihovu neospornu kemiju dok su snimali "Anyone But You".

Glasine o aferi među kolegama postale su sve učestalije kada je Powell u travnju 2023. prekinuo s tadašnjom djevojkom Gigi Paris, što je dovelo do toga da je ona prestala pratiti i njega i Sweeney na društvenim mrežama.

Otprilike u isto vrijeme, Davino (38) također je fotografiran kako napušta Sweeneyjin dom u Los Angelesu s njihovim psom i prtljagom. Međutim, zvijezda filma "Madame Web" i Powell nastavili su negirati svoju navodnu romansu dok su promovirali svoj dugoočekivani film.

Komentirajući glasine u kolovozu 2023., glumica je za Variety rekla da je to "romantična komedija i da to ljudi žele".

- Glen i ja zapravo ne marimo. Tako nam je zabavno zajedno i toliko se poštujemo; on je tako vrijedan radnik, a i ja sam isto - rekla je.

Također, Sweeney je objasnila da su se ona i Powell toliko "uključili u priču" jer su htjeli stvoriti još veću pomamu oko svog filma.

Što se tiče Powella, čini se da ga optužbe ne uznemiruju jer nije negirao oduševljenje plavokosom ljepoticom, tvrdeći da je ona "osoba s kojom je najlakše imati kemiju".

- Nasmijavamo jedno drugo. Ona je sjajna, očito jedna od najtalentiranijih glumica koje imamo - rekao je za Entertainment Tonight.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:08