DRAGOCJENI POČECI

Jedna od najljepših sportašica svijeta podijelila radosnu vijest: ‘To je oduvijek bila moja specijalnost‘

Bivša tenisačica je svoj 35. rođendan iskoristila da na Instagramu objavi vijest o prvoj trudnoći

Marija Šarapova

 Instagram

Jedna od najljepših sportašica svijeta, bivša tenisačica Marija Šarapova svoj 35. rođendan iskoristila je da na Instagramu objavi vijest o svojoj prvoj trudnoći.

Šarapova je sa svojih 4,2 milijuna pratitelja podijelila fotografiju s plaže, a čestitke pristižu sa svih strana.

“Dragocjeni počeci!!! Jesti rođendansku tortu za dvoje oduvijek je bila moja specijalnost”, napisala je uz fotografiju snimljenu na plaži na kojoj pozira nasmijana i rukama se drži za trbuščić.

Iako je tek sada podijelila novosti o dolasku prinove, Marija je 6. travnja u Malibuu u Kaliforniji primijećena kako prikriva svoj trbuščić ispod smeđeg kaputića.

Šarapova se nedavno udala za britanskog biznismena Alexandera Gilkesa (42) s kojim će sada dobiti dijete.

"Rekla sam 'da' od prvog dana kad smo se upoznali. Ovo je bila naša mala tajna, zar ne Aleksander Glikes", napisala je Marija tada na Instagramu povodom objave njihovih zaruka.

Premda se tijekom svoje karijere natjecala pod ruskom zastavom i jedina je Ruskinja koja je osvojila Grand Slam, Šarapova živi u Sjedinjenim Državama otkako je kao talentirana mlada sportašica stigla u tu zemlju. Iz tenisa se povuka 2020. godine, prije svega zbog tjelesne ozljede, ali i zbog želje da se posveti privatnom životu.

Inače, Ruskinja i njezin novi odabranik prvi su put zajedno viđeni u siječnju 2018. godine, a nekoliko mjeseci kasnije viđeni su kako se drže za ruke. Alexander je sin poznatog dermatologa i vlasnik tvrtke Paddle8 koja organizira online aukcije. Ovo Alexanderu nije prva ozbiljna veza. Ranije je, naime, bio u braku s dizajnericom Mishom Nonoo, koja je javnosti poznatija kao ključna osoba koja je upoznala Meghan Markle i princa Harryja. Marija Šarapova bila je u vezi s NBA košarkašem Grigorom Dimitrovom. Također, britanski poduzetnik Alexander poznat je i po tome što je jako dobar prijatelj s britanskim pricem Williamom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:22