SUPRUG IZA OBJEKTIVA

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu pozirala bez ijedne krpice: ‘Bilo je vruće...‘

Lijepa 48-godišnja Njemica pokazala je na svom Instagramu kako izgleda njezino vikend poslijepodne na ovoj vrućini
Heidi Klum
 Instagram

Kako izgledaju supermodeli nakon umirovljenja? Ako je u pitanju Heidi Klum, dobit ćete gotovo jednoglasan odgovor - senzacionalno.

Svjesna je toga i ova lijepa Njemica kojoj je sada 48 godina, tijekom kojih je rodila čak četvero djece (najstarijoj kćeri Leni sad je 17 godina). Zato joj nije bio nikakav problem pokazati na svom Instagramu kako izgleda njezino vikend poslijepodne na ovoj vrućini.

Točnije, to je fotoaparatom zabilježio njezin suprug, 31-godišnji gitarist grupe Tokio Hotel Tom Kaulitz. Bivša anđelica Victoria's Secreta, kako prikazuje fotografija, sunča se u dvorištu svoje kuće bez iti jedne krpice na sebi, no "strateške" dijelove pokrila je ručnikom i vješto namještenom pozicijom noge i ruke, pa slika zapravo ne otkriva ništa, osim njezine senzacionalne linije, iako je Klum posve gola.

"Danas je bilo vruće", napisala je Klum na svom Instagramu uz crno-bijelu fotografiju koju je objavila na svom Instagram profilu kojeg prati 8,2 milijuna obožavatelja.

Inače prošli tjedan Klum je dala intervju za Body+Soul magazin u kojem je na upit novinara rekla i što misli o rebrendiranju Victoria's Secreta.

"Vrlo sam uzbuđena jer su shvatili da je toliko različitih ljudi koji također vole nositi lijepe stvari, ali u modnim kampanjama i na revijama žele vidjeti modele koji su poput njih", kazala je Heidi oduševljena što se napokon u modi može vidjeti toliko različitih tipova ljudskog tijela, podupirući raznolikost na koju se odlučila i kompanija koja je sve do nedavno inzistirala na kultu tijela i to samo jednog tipa u koji se Klum sjajno uklapala.

No očito to nije smatrala ispravnim iako joj je suradnja s Victoria's Secretom donijela i slavu i novce. Odnosno, barem jedan dio bogatstva, jer uz ljepotu Klum je pametno investirala novac od svojih modnih angažmana te njezino bogatstvo prema nekim procjenama sada iznosi oko 20 milijuna američkih dolara

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:45