ŽIVOTNA DRAMA

Jedna od omiljenih plavuša iz 90-ih danas izgleda neprepoznatljivo: Zbog bolesti ima 20 kg više i hoda sa štapom

Tvrdi da su voditelji TV serije htjeli prestati snimati seriju i završiti je spajanjem već prethodno snimljenih scena

Christina Applegate

 Profimedia/AFP

Christina Applegate otkrila je da je dobila 20-ak kila otkako joj je dijagnosticirana multipla skleroza zbog koje teško hoda te joj je potreban štap, piše Daily Mail.

Još u kolovozu ove godine, objavila je da boluje od multipla skleroze, a nedavno se osvrnula na poteškoće koje je doživjela tijekom snimanja posljednje sezone Netflixove serije "Dead to Me", usred svojoj borbi sa spomenutom bolešću.

image

Na snimanju posljednje sezone serije ‘Dead to Me‘

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

- Ovo je prvi put da će me netko vidjeti onakvu kakva jesam. Udebljala sam se 20 kilograma i ne mogu hodati bez štapa. Želim da ljudi znaju da sam jako svjesna toga - rekla je u intervjuu za The New York Times. Inače, Applegate je dijagnosticirana multipla skleroza tijekom snimanja posljednje sezone serije, nakon čega je uzela pauzu od pet mjeseci kako bi mogla započeti s liječenjem te bolesti u kojoj imunološki sustav izjeda zaštitni omotač živaca i prekida protok informacija između mozga i tijela.

Zvijezda "Anchormana" i "Bračnih voda" smatra snimanje prošle sezone "obvezom". Tvrdi da su voditelji TV serije htjeli prestati snimati seriju i završiti je spajanjem već prethodno snimljenih scena. Applegate je to odbila i inzistirala da će ipak snimiti posljednju sezonu, ali "pod njenim uvjetima".

image

Na snimanju posljednje sezone serije ‘Dead to Me‘

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Applegate je također ispričala da je produkcija serije, koja joj je donijela dvije nominacije za Emmy, pauzirana zbog njezinog zdravstvenog stanja. Glumica je dodala da je teško to prihvatila, no na kraju je pauza bila "dobra za nju".

- Morala sam procesuirati gubitak tog dijela sebe. Trebalo mi je vremena - opisala je situaciju 50-godišnja glumica.

image

Christina Applegate 2020. godine

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Gledajući unazad, Applegate tvrdi da je mogla prepoznati neke znakove bolesti, poput gubitka ravnoteže u jednoj plesnoj sceni koja je snimana tijekom prve sezone.

- Voljela bih da sam obratila pozornost, ali tko sam ja da znam to? - tvrdi Applegate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:30