ŽENE KONKURENCIJE

Jedna pozira oskudno odjevena, druga ne: Ovo su marokanske WAGS-ice, a samo rijetke se mogu vidjeti na internetu

Imaju svoje Instagram profile na kojima nerijetko dijele fotografije svoje svakodnevice

Badr Benoun i njegova supruga Ghizlane Benoun te Hiba Abouk, supruga Achrafa Hakimija

 Instagram/screenshot/

Dok supruge i djevojke naših nogometaša pune domaće, ali i svjetske portale, marokanski nogometaši Achraf Hakimi i Badr Benoun jedini su iz svoje reprezentacije koji na internetu objavljuju zajedničke fotografije sa suprugama. Naravno, i one imaju svoje Instagram profile na kojima nerijetko dijele fotografije svoje svakodnevice.

Hakimi, desni bek PSG-a, sretno je zaljubljen u svoju suprugu Hibu Abouk, španjolsko-tunižansku glumicu koja je poznata po ulogama u televizijskim serijama. Također, može se pohvaliti i zavidnim brojem pratitelja na Instagramu i verificiranim profilom. Na Instagramu, kako njezinom tako i njegovom, dijele zajedničke fotografije, a imaju i dijete.

Iako se o njoj vrlo malo zna, Benounu i njegovoj supruzi Ghizlane Benoun također nije strano javno objavljivati zajedničke fotografije, no njezine se ipak malo razlikuju od gore spomenutih.

Posve suprotno od Hakimijeve supruge, Ghizlane ne pozira oskudno odjevena, nema verificiran profil na Instagramu i objavljuje uglavnom samo obiteljske fotografije, a na Instagramu je prati malo više od 200 tisuća ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:31