KRALJICA AMAZONA

Jeff Bezos se isprsio: Svoju Lauren zaprosio dijamantom od 20 karata dok su krstarili Mediteranom

Kad su luksuznom jahtom pristali u Cannesu, već pri iskrcavanju bilo je jasno što se dogodilo na brodu, a on nisu skidali ruke jedno s drugoga

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

 Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

Milijarder Jeff Bezos i njegova buduća supruga Lauren Sanchez nisu se mogli suzdržati od izmjenjivanja nježnosti u javnosti nakon što je elita filmskog svijeta u Cannesu prva imala priliku doznati da su se zaručili. Slavni par pojavio se u prestižnom hotelu Cap-Eden-Roc u subotu uvečer, a Sanchez je tom prilikom istaknula svoje obline s kratkim srebrnim topom i uskom suknjom. Iako se nije moglo uočiti prsten na Laureninoj ruci, njih dvoje su s veseljem proširili vijesti o zarukama dok su se na zabavi Vanity Faira družili s poznatim osobama, između ostalih i urednicom Radhikom Jones i filmskom producenticom Ginevre Elkann, koja potječe iz talijanske dinastije Agnelli.

Navodno je 59-godišnji Bezos, čije je bogatstvo Forbes procijenio na 144 milijarde dolara zaprosio svoju dugogodišnju ljubav dok su plovili Mediteranom na njegovoj 500 milijuna dolara vrijednoj jahti Koru. Bračnu ponudu 53-godišnjoj Sanchez začinio je prstenom kojeg krasi dijamant od navodno 20 karata.

Kad su u subotu pristali u Cannesu, već je pri iskrcavanju bilo jasno što se dogodilo na brodu. Jedan od prolaznika je za medije ispričao: "Nisu se odvajali. Mislim, i inače su privrženi, no ovaj put nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga". Neimenovan izvor sa zabave Vanity Faira je dodao: "Svima su govorili da su se zaručili, bili su jako uzbuđeni, potpuno su zaljubljeni".

Pritom je Sanchez svojim modnim odabirom osigurala da bude zapažena, dok se Bezos odlučio za diskretnu varijantu. No, na jahti je ponosno pokazao svoj isklesani torzo i mišiće koji su navodno rezultat nove veze, ali i činjenice da sa Sanchez dijeli trenera.

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Cobra-dunes/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Cobra-dunes/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Vjeruje se da par trenutno planira vjenčanje. Izvor blizak zaručnicima otkrio je kako poznavajući Bezosa i Sanchez može tvrditi da se zasigurno neće raditi o intimnom i tihom vjenčanju.

"Mislim da će se na vjenčanju vidjeti tko je tko među uzvanicima", naglasio je.

A tko je tko u životima budućih supružnika bilo je jasno po popisu gostiju na jahti, pa je putovanje ujedno i djevojačka zabava.

Tako se najstarijem Sanchezinom sinu, 21-godišnjem Nikku pridružio i njegov otac, bivša zvijezda američkog nogometa Tony Gonzales, ali i Gonzalesova supruga October, koja je ujedno i jedna od Sanchezinih najboljih prijateljica. October, čiji je nadimak Tobie, na društvenim je mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira sa Sanchez i njezinom mlađom sestrom Elenom.

Javna izjava ljubavi među zaručnicima daleko je od njihovog prvog predstavljanja u javnosti. Naime, Bezos i Sanchez su oboje bili u braku kad je njihova veza otkrivena, a bkoja je, prema tvrdnjama Laurenina brata Michaela, počela još 2017.

Bogatstvo je Bezos stekao razvojem Amazona, a na svojim poslovnim počecima povučeni tehničar bio je u braku sa svojom velikom ljubavi Mackenzie Scott punih 25 godina tijekom kojih su postali roditelji četvero djece. A upravo se te 2017. počelo vidjeti kako je Bezos ozbiljno počeo trenirati i raditi na svom izgledu. U međuvremenu je Sanchez, bivša voditeljica emisija "Good Day LA" i "Extra", pretvorila svoj hobi kao pilotkinja helikoptera u Black Ops Aviation, u unosan posao s holivudskim producentskim kućama. Bila je u braku s holivudskim uber agentom Patrickom Whitesellom, izvršnim predsjednikom Endeavoura, matične tvrtke WME, s kojim ima dvoje djece, Ellu i Evana.

Parovi su bili dugogodišnji prijatelji. Sanchez i Whitesell imali su drugi dom u blizini Bezosovog 70 milijuna dolara vrijednog kompleksa u Seattleu, a svo četvero su se često družili. Njih dvojica radili su na poslovima za Amazonove filmske i TV pothvate, uključujući film "Manchester by the Sea" nominiran za Oscara 2016. Vjeruje se kako su se Bezos i Sanchez zaljubili dok su radili na projektu snimanja za njegovu tvrtku za istraživanje svemira Blue Origin.

Michael Sanchez tako je 2019. ispričao kako je par bio toliko međusobno opčinjen da su posjetili prilično skupog vidovnjaka u Novom Meksiku kako bi im pružio uvid u njihovu budućnost.

"Lauren i Jeff vjeruju kako su stvoreni jedno za drugo, kako je njihova veza zapisana u zvijezdama", kazao je Michael.

Kako bilo, njihova je afera otkrivena 9. siječnja 2019., kad je National Enquirer objavio vijest kako varaju svoje supružnike, a to sve potkrijepio intimnim međusobnim porukama. Samo nekoliko sati prije, Bezosi su objavili da se razvode, naizgled iznenada. Otprilike u isto vrijeme, Sanchez je Whitesellu rekla istinu o aferi s Bezosom.

Mackenzie je otišla od Bezosa s nagodbom od 35,6 milijardi dolara, od čega je većinu obećala dati u dobrotvorne svrhe. Udala se za učitelja znanosti iz Seattlea Dana Jewetta, no brak je potrajao samo do rujna 2022.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:16