TEŠKA BORBA

Jeff Bridges je dobro: ‘Zadnje tri godine su kao bizaran san, a korona je bila gora od raka‘

Glumac je nakon kemoterapije obolio od Covid-19. Zbog oslabljenog imuniteta mislio je da neće preživjeti

Jeff Bridges na premijeri svoje nove seriji ”The old Man”

 Frazer Harrison/AFP

Jeff Bridges (72) osjeća se dobro. O svojem zdravlju i bitkama za njega progovorio je u intervjuu za Entertainment Tonight uoči premijere njegove nove seerije "The Old Man".

- Što se tiče raka stvari dobro stoje, bolest je u remiciji. Ali covid... Prošao sam kemoterapiju zbog raka i to mi je uništilo cijeli imunološki sustav, a onda sam još dobio i covid-19. To me uništilo. Bio sam prilično blizu smrti. Liječnici su mi stalno govorili: "Jeffe, moraš se boriti. Ne boriš se" - rekao je glumac kojem je 2020. godine dijagnosticiran non-Hodgkinov limfom i dodao kako se bio predao - Bio sam spreman za odlazak. Plesao sam s vlastitom smrtnošću.

Bridges je objasnio kako se, nakon kemoterapije, koja oslabljuje imunitet, nije imao "s čime boriti".

Zbog pandemije i njegovih zdravstvenih problema serija "The Old Man", koju radi FX za platformu Hulu, snimala se dugo i s golemim stankama, no konačno je ugledala svjetlo dana.

image

Ekipa serije, uključujući i pse Freyu i Caina, na promociji serije "The Old Man"

Tommaso Boddi/AFP

- Sve to izgleda kao bizaran san - rekao je Bridges. - Krenuli smo snimati prije tri godine, a onda su krenule nevolje. Gotovo dvije godine je trajala stanka. A onda, kada smo ponovno počeli raditi, imao sam osjećaj da smo bili samo na produženom vikendu, da nije bilo te goleme pauze i da sam sve ovo što se dogodilo u međuvremnu samo sanjao.

Osim što igra glavnu ulogu, Bridges je i izvršni producent serije. U intervjuu je nahvalio kompletnu ekipu serije, od scenarista Johna Steinberga i Lauren Littlefield do kolega Johna Lithgowa, Farana Tahira i Noor Razooky.

U seriji, čiji se scenarij temelji na istoimenom romanu Thomasa Perryja iz 2017. godine, Bridges glumi bivšeg CIA-e Dana Chasea koji se trudi živjeti povučeno i izvan mreže. Kada ubojica dođe po njega, morat će upotrijebiti sve znanje i iskustvo da sačuva živu glavu i sve što mu je bitno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:59