NIJE USPJELA

Jelena Karleuša nakon 20 godina o skandalu na Beoviziji: ‘Tada sam prvi put u životu probala...‘

Jelena je s pjesmom ‘Moli me‘ bila jedna od miljenica publike i medija, no nije uspjela na Eurosong

Jelena Karleuša

 Ranko Suvar/Cropix/Cropix

Godinama se priča da bi prava kandidatkinja za predstavnice Srbije na Euroviziji bila Jelena Karleuša i da bi tamo napravila spektakl za pamćenje. Ona je podsjetimo, samo jednom sudjelovala na izboru "Pjesma za Euroviziju", i to 2004. godine, kada je zauzela 11. mjesto.

Prije Beovizije, Jelena je s pjesmom "Moli me" bila jedna od miljenica publike i medija, a na kraju joj je samo jedan od osam članova žirija dodijelio bodove. Karleuša se nedavno u emisiji “Divan šou” na Kurir TV-u dotakla Beovizije i otkrila da je tada prvi put probala alkohol, piše Kurir.

- Na Beoviziji sam od svih članova žirija dobila nula bodova. Valjda taj nastup od prije 20 godina nije bio adekvatan i “wow”. Vjerojatno je bilo mnogo boljih. Tada sam odlučila da se više neću natjecati, jer su svi imali više bodova od mene. Bilo je to u najmanju ruku nelogično i nepravedno. Tada sam prvi put u životu probala votku – prisjetila je Jelena.

- Sjećam se da sam bio toliko razočarana i potresena da sam otišao u backstage nakon što sam preslušala glasovanje. Bila sam u garderobi, Marina Tucaković i njezina prijateljica donijele su bocu votke da popiju, jer su se voljele malo zabaviti. Vidjela sam tu votku, natočila sam je u plastičnu čašu i popila. Nakon pet minuta, bilo mi je jako loše. Bio je to prvi put da sam probala alkohol. Nakon toga je bilo puno nepravde u mom životu, ali više nikada nisam probala alkohol - istaknula je popularna Karleuša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. ožujak 2024 15:16