NAJBOLJE PRIJATELJICE

Jeniffer Lopez odvela Affleckovu kćer iz prvog braka u shopping, svi pričaju samo o jednom detalju

Violet Affleck ima 16 godina, a Benova je najstarija kćer iz braka s bivšom ženom Jennifer Garner s kojom je zajedno bio 13 godina

Violet Affleck i Jennifer Lopez

 Vasquez-max Lopes/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Vasquez-max Lopes/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavna američka glumica i pjevačica Jennifer Lopez viđena je u društvu kćeri svog novog supruga Bena Afflecka i njegove bivše supruge Jennifer Garner.

Lopez i 16-godišnja Violet Affleck fotografirane su kako uživaju u međusobnom društvu šećući Beverly Hillsom. Ono što je šokiralo fanove je koliko Violet liči na svoju majku Jennifer Garner.

image

Jennifer Garner

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

-Pa one su kao blizanke, pišu mnogi.

Činilo se da je 53-godišnja glumačka i pjevačka zvijezda bila dobro raspoložena za vrijeme šetnje elitnim kalifornijskim gradom. Odlučila se za ležernu, ali elegantnu odjevnu kombinaciju pa je tako odjenula jednostavnu bijelu majicu, široke svijetle hlače dok je svoju kovrčavu kosu ostavila raspuštenom.

Najstarija kći glumačkog para također se odlučila za jednostavan izgled odjenuvši kratku haljinu s cvjetnim uzorkom koju je uparila s crnim čizmama.

Nakon šetnje po Beverly Hillsu, Lopez i Violet snimljene su kako ulaze u Toyotin SUV, no holivudska zvijezda sjela je na mjesto suvozača dok ih je mlada Violet odvezla do sljedećeg odredišta.

image
Vasquez-max Lopes/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Vasquez-max Lopes/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Tijekom intervjua za Good Morning America u lipnju, Lopez je komentirala spajanje svoje i Affleckove obitelji.

- Volim svoju karijeru, ali ništa me ne ispunjava više od mogućnosti da izgradim obitelj s nekim koga duboko volim i tko je jednako posvećen obitelji i jedno drugome koliko mi to možemo biti, objasnila je.

- Volim ideju o budućnosti i ono što možemo stvoriti, ali stvarno samo želim uživati ​​u trenutku, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:14