TAJNA LJEPOTE

Jennifer Aniston (54) otkriva četiri pravila za top izgled: ‘Jedna mi je stvar najizazovnija‘

‘Osjećam kada se ne odmaram dovoljno, a pokušavam biti i jako pažljiva u onome što utječe na moju glavu‘

Jennifer Aniston

 Vital Proteins/ Mega/The Mega Agency/Profimedia/

Jennifer Aniston otkrila je kako ostaje u tako impresivnoj formi u upravo objavljenom intervjuu koji je dala za CR Fashion Book. Danas 54-godišnja zvijezda hit serije "Prijatelji" govorila je o tome kako uspijeva biti dotjerana i zategnuta u svojim 50-ima te je istaknula svoja četiri glavna pravila po kojima živi.

"Pijem puno vode, svakodnevno se krećem, pokušavam jesti cjelovitu, svježu hranu i spavam što više mogu", iznijela je Aniston. Dio sa spavanjem za nju je najizazovniji, ali svjesna je da je to jako važno.

"Osjećam kada se ne odmaram dovoljno. Uz sve to, pokušavam biti jako pažljiva u onome što puštam da stigne do mene, utječe na moju glavu", rekla je Aniston aludirajući na vijesti.

"Naš svijet doista prolazi kroz neke izazove i znam da nam je svima jako stalo, ali ponekad mislim da je imperativ da isključimo buku", dodala je. Što se tiče vježbanja, koristi Pvolve. Riječ je o treninzima s malim opterećenjem gdje se koristi specijalizirana oprema za otpor i mikropokrete koje su osmislili stručnjaci kako bi se poboljšala snaga, stabilnost i ravnoteža.

"Jako mi se sviđa! Pvolve je jedinstveni pristup fitnessu koji nesebično dijelim s drugima. Sa svakog treninga odlazim puna energije i snage, ali ne i iscrpljena. Potičem ljude da probaju i uvjere se sami. Bez obzira na razinu vaše kondicije, to je vježba u kojoj zaista možete početi tu gdje jeste", objasnila je kako prenosi Daily Mail.

Treninzi su kaže, manje stresni, a ona je motivirana za vježbanje na način na koji to nije bila godinama.

"Veselim se izazovnim vježbama i osjećam se snažnije i ugodnije u svom tijelu dok to radim. Svaki put je drugačije, mislim da nisam imala isti sat dva puta", rekla je Aniston. Progovorila je i o svojoj kosi, koja je definitivno jedan od jačih aduta slavne glumice otkrivši da koristi brend LolaVie.

"Jednostavno volim imati lijepu kosu", zaključila je Aniston.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. ožujak 2024 15:20