VELIKODUŠNA 'PRIJATELJICA'

JENNIFER ANISTON DONIRALA MILIJUN DOLARA ZA BORBU PROTIV RASIZMA 'Rasizam i brutalnost u ovoj zemlji traju dugo vremena - a to NIKADA nije u redu!'

 Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Američka glumica Jennifer Aniston donirala je milijun dolara humanitarnoj udruzi Color of Change u znak solidarnosti s pokretom Black Lives Matter, pišu britanski mediji.

Zvijezda televizijske serije "Prijatelji" značajnu je donaciju dala humanitarnoj udruzi kako bi iskazala svoju podršku pokretu Black Lives Matter nakon smrti Georgea Floyda.

Floyd je umro za vrijeme policijskog privođenja jer mu je policajac gotovo 9 minuta stiskao vrat koljenom, dok je on ponavljao da ne može disati.

Na svojem Instagramu Aniston je napisala: "Ovaj je tjedan bio potresan iz mnogo razloga. Moramo priznati da rasizam i brutalnost u ovoj zemlji traju dugo vremena - a to NIKADA nije u redu", istaknula je glumica.

"Kao saveznici, koji želimo jednakost i mir, naša je odgovornost dizati glas, zahtijevati pravdu, obrazovati se o tom pitanju i više od svega, širiti ljubav. Koliko smo još vremena spremni prelaziti preko toga? KOLIKO JOŠ VREMENA?", poručila je Aniston.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. veljača 2023 21:43