KUĆA ZA POŽELJETI

Jennifer Aniston dopustila da zavirimo u njen raskošni dom: Požalila se i na to što mnogi danas misle o ‘Prijateljima‘

Otkako se pridružila Instagramu 2019., Aniston svojoj ogromnoj bazi obožavatelja neprestano pokazuje svoju nevjerojatnu vilu

Jennifer Aniston

 Screenshot/Instagram/Jennifer Aniston

Jennifer Aniston nakratko je obožavateljima pružila pogled u svoje luksuzno imanje vrijedno 21 milijun dolara kada je objavila video svojih priprema za premijeru filma "Murder Mystery 2" u Los Angelesu.

image

Jennifer Aniston na premijeri ‘Mystery Murder 2‘

Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia/Image Press Agency/ddp Usa/profimedia
image

Jennifer Aniston na premijeri ‘Mystery Murder 2‘

Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia/Image Press Agency/ddp Usa/profimedia

Napoznatija kao Rachel iz kultnih "Prijatelja", 54-godišnja Aniston nedavno se požalila da "cijela generacija" sada smatra njezinu legendarnu seriju "uvredljivom", no izgledala je senzacionalno u srebrnoj kratkoj haljini iz Versacea.

Osim što se pokazala u besprijekornom izdanju, Aniston je svojih 41,7 milijuna sljedbenika približila prekrasne poglede koji se pružaju s njezinog raskošnog imanja i prostranog dvorišta. Otkako se pridružila Instagramu 2019., Aniston svojoj ogromnoj bazi obožavatelja neprestano pokazuje svoju nevjerojatnu vilu.

Podsjetimo, glumica je kupila kuću 2011. godine, projektirao ju je A. Quincy Jones, a dovršena je 1965. godine. Spomenuti dom ima četiri spavaće sobe, šest i pol kupaonica s vinskim podrumom, bazenom i pansionom, a također ima pogled na grad i ocean smješten na gotovo dva hektara zemlje.

image

Jennifer Aniston

Screenshot/Instagram/Jennifer Aniston

Prethodno je imao vinograd na padini, ali vrtni dizajner Marcello Villano i krajobrazna arhitektica Anne Attiger transformirali su njezin vanjski prostor u oazu koja se sastoji od terasa, džepnih vrtova nadahnutih Azijom i međusobno povezanih soba, piše Daily Mail.

image

Kuća Jennifer Aniston

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Jennifer je rekla časopisu u izdanju za veljaču 2018. da bi "bila dizajnerica da nije glumica jer voli tzv. proces kreiranja".

Glumica je rekla da je arhitekt Frederick Fisher, kada je prvobitno kupila kuću, izvršio renovaciju, ali ju je smatrala "previše minimalnom i cool" za njezin ukus. Osjetila je povezanost s domom i radila je s dizajnerom interijera Stephenom Shadleyjem kako bi joj pomogao pretvoriti njeno mjesto stanovanja u onakvo kakvo ona želi.

Osim Stephena, za pomoć je zatražila i dizajnere Kathleen i Tommyja Clementsa te Jane Hallworth.

image

Otmjena haljina koju je nosila na premijeri novog filma

Screenshot/Instagram/Jennifer Aniston
image

Jennifer Aniston

Screenshot/Instagram/Jennifer Aniston

Naime, svoju privatnost čuva visokom drvenom ogradom, tako stvarajući vlastito privatno utočište. Ogromno dvorište ima vanjsku kabinu s kaminom pored velikih ležaljki i bazena. U spavaćoj sobi, Jennifer ima veliki tepih tamnosmeđe boje ispod niskog kreveta što stvara dojam u stilu sedamdesetih. Iza svog kreveta smjestila je velika svjetla, ali i stolce u stilu vreće za sjedenje.

Njezin glavni apartman također uključuje ogroman "walk-in ormar" u koji su njezine stilistice Nina i Clare Hallworth zavirile u listopadu 2019. tijekom probe haljine za dodjelu Zlatnih globusa.

image

Aniston dok se spremala za Zlatne globuse 2019. uz pomoć svog tima u svom ormaru

Screenshot/Instagram/Jennifer Aniston

Jenniferin ormar u veličini sobe sadrži tri ogromna prostora za odjeću od poda do stropa. Tu je ogroman prostor za njezine torbice, kao i dnevnu odjeću. Druga fotografija prikazuje drugu stranu njezina ormara, pojedinačne police iza staklenih vrata koje su osvijetljene odozgo, vjerojatno za torbe i ostale modne dodatke.

image

Jennifer Aniston u svojem ‘walk-in ormaru‘

Screenshot/Instagram/Jennifer Aniston

Također, glumica ima veliku komodu od tamnog drveta sa zlatnim naglascima u kojoj drži svoju odjeću.

image

Jennifer Aniston na balkonu

Screenshot/Instagram/Jennifer Aniston

Kuću krasi i balkon koji ima nevjerojatan pogled na Los Angeles i ocean te zelenilo koje ga okružuje, balkon u modernom stilu koji ima prozirne staklene ploče kako ne bi ometale prekrasan krajolik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 13:02