VELIKI KORAK

Jennifer Aniston postat će majka: ‘Odlučila je posvojiti djevojčicu, proces je već završen‘

Glumica je vijest otkrila kolegama na setu remakea serije ‘Prijatelji. Svi su bili oduševljeni i davali su joj savjete za roditeljstvo
Jennifer Aniston
 Angela Weiss

Jennifer Aniston (52) postat će majka djevojčice koju planira posvojiti iz meksičkog sirotišta Casa Hogar Sion kojem već godinama financijski pomaže, objavila je prošlog tjedna na snimanju posebne epizode serije koja ju je proslavila, "Prijatelji".

Kako piše Mirror, proces posvajanja trebao bi biti dovršen kroz otprilike dva mjeseca.

"Jen je mislila da je ponovno okupljanje ekipe 'Prijatelja' savršen trenutak za takvu objavu. Iako su cure već znale, jer se redovito viđaju, htjela je to sad reći i dečkima koje rjeđe viđa zbog poslovnih obaveza", rekao je izvor blizak glumici.

Vijest je potvrdio i Perez Hilton, američka medijska ličnost, koji tvrdi da je proces posvojenja već završen.

image
Jennifer Aniston u 10. sezoni serije 'Prijatelji'
Warner/Collection ChristopheL via AFP

"Mislim da bi Aniston objavila vijest svojim prijateljima tek kada je birokracija oko posvojenja već riješena. Rekla bi to svojim kolegama samo ako je sve već riješeno - u slučaju da je papirologija gotova i više nema šanse da se plan poremeti", rekao je Perez magazinu Close.

Aniston za HBO snima posebno izdanje "Prijatelja", a postava serije se okupila u punom sastavu. Uz nju, tu su i Matt LeBlanc (53), David Schwimmer (54), Matthew Perry (51), Lisa Kudrow (57) i Courteney Cox (56).

image
'Prijatelji'
-/Zuma Press/Profimedia

"Svi su bili oduševljeni kad im je rekla - davali su joj savjete za roditeljstvo, za koje je rekla da će ih rado prihvatiti jednom kada djevojčica dođe i smjesti se u njezin dom", rekao je neimenovani izvor o kojem piše Mirror.

Inače, Aniston do sada nije imala djece - kako u braku s Bradom Pittom, tako ni u onom s Justinom Therouxom. Sa svojim je drugim suprugom ostala u dobrim odnosima, pa joj je tako baš nedavno i na Instagramu javno čestitao rođendan uz poruku da ju voli. S Pittom, pak, nije u tako bliskim odnosima, iako bi brojni obožavatelji voljeli ponovno vidjeti taj par skupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 06:01