BIVŠI SUPRUG

Jennifer Aniston uoči povratničke epizode ‘Prijatelja‘ progovorila o Bradu Pittu: ‘Bio je predivan, fantastičan...‘

Ženski trojac u sastavu Jennifer Aniston, Lisa Kudrow i Courteney Cox dao je intervju za emisiju Access Hollywood.
Brad Pitt, Jennifer Aniston
 O44/Zuma Press/Profimedia

Uoči sutrašnje premijere specijalne, povratničke, epizode popularne serije 'Prijatelji' ženski trojac u sastavu Jennifer Aniston, Lisa Kudrow i Courteney Cox dao je intervju za emisiju Access Hollywood.

Prisjetile su se najzanimljivijih detalja sa snimanja, a među ostalim i poznatih glumaca koji su gostovali u seriji, poput Reese Witherspoon, Seana Penna, Bena Stillera, Phila Collinsa, ali i Brada Pitta.

Nabrajajući gostujuće glumce, prva ga se sjetila upravo Jennifer Aniston, njegova bivša supruga.

- Gospodin Pitt bio je predivan, fantastičan, rekla je, a Lisa Kudrow se složila. Aniston je bila udana za Pitta između 2000. i 2005. godine.

Bili su tek godinu dana u braku kada je Brad, tada velika filmska zvijezda nakon 'Kluba boraca', 'Legende o jeseni' i 'Sedam godina u Tibetu', gostovao u epizodi o Danu zahvalnosti. Tada se prikazivala osma sezona serije, a on je igrao Rossova prijatelja Willa iz školskih dana, koji još od kraja škole mrzi Rachel, koju glumi Aniston, jer ga je ismijavala u školi.

Prisjetile su se i Toma Sellecka, koji je glumio dečka Monice, a Courteney Cox rekla je za njega da je bio predivan. Rekle su da je Giovanni Ribisi bio odličan, Reese briljantna. Cnarlie Sheen bio je 'jako smiješan, kao i Ben Stiller, koji je bio 'histeričan'.

Lisa Kudrow prisjetila se Aleca Baldwina, koji je glumio njezina dečka u jednoj epizodi.

- Ta epizoda je bila jako duhovita, rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:09