VELIKI PARTY

'JENNIFER ANISTON UOPĆE NIJE IMALA VREMENA ZA BRADA PITTA' Cure detalji o najvažnijem tulumu u Hollywoodu, došlo je čak 200 uzvanika

 
 Profimedia, Mega Agency, Beem

Proslava 50. rođendana Jennifer Aniston u Los Angelesu bez ikakve sumnje bio je najvažniji privatni tulum na početku 2019. Tabloidi su došli na svoje već sa samim uzvanicima, a kada se pročulo da se pojavio i Jenniferin bivši suprug Brad Pitt, već dva dana u medijima raspredaju se sve moguće teorije na račun njihovog prvog javnog druženja od razvoda.

Tri i pol sata

Fotografi su, doduše, uspjeli ‘uhvatiti’ tek Pittov potiljak u hotelu Sunset Tower, u kojem je party održan, no cure svi detalji o tome kako je izgledala proslava pola stoljeća života zvijezde serije ‘Prijatelji’, kao i o tome kako se tko ponašao. Tako je Daily Mail doznao da se Pitt nije pojavio samo pro forme na rođendanu svoje bivše jer je ostao čak tri i pol sata.

Stigao je u 20, a otišao oko 23.30. Međutim, prema izvorima magazina People, bivši supružnici nisu proveli puno vremena zajedno, što je, uostalom, i razumljivo s obzirom na to da je na Jenniferin rođendan stiglo 200-tinjak uzvanika, sve jedna zvijezda do druge.

Non Exclusive: Kate Hudson has shared these images from inside Jennifer Aniston's 50th birthday bash in Los Angeles, posing for the camera alongside the former Friends star and pal Gwyneth Paltrow as they pulled funny faces.
Profimedia, Beem
Kate Hudson, Gwyneth Paltrow i Jennifer Aniston

‘Jennifer uopće nije obraćala pažnju na Brada. Zagrlili su se i kratko porazgovarali, ali Jenn je bila jako zauzeta drugim gostima’, ispričao je jedan od uzvanika, naravno anonimno, Peopleu.

A ti gosti su redom bili: Ellen DeGeneres, Robert Downey Jr., Barbra Streisand, George i Amal Clooney, Reese Witherspoon, Demi Moore, John Mayer, Katy Perry, Orlando Bloom, Leonardo DiCaprio, Kate Hudson, Chelsea Handler, Sandra Bullock, kao i ekipa iz ‘Prijatelja’, poput Courteney Cox i Lise Kudrow. Mogla je to zapravo biti jedna prilično čudna večer, jer je party doslovno obilovao bivšim partnerima. Tako je od Pittovih bivših ondje bila i Gwyneth Paltrow, a od Jenniferinih John Mayer.

Amal Clooney and George Clooney Leave Jennifer Aniston's 50th Birthday Party.
10 Feb 2019, Image: 413034974, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Amal Clooney i George Clooney

Celebrities attend Jennifer Aniston's starstudded 50th Birthday.
10 Feb 2019, Image: 413030575, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Robert Downey Jr. sa suprugom Susan i glumcem Davidom Spadeom

Celebrities attend Jennifer Aniston's starstudded 50th Birthday.
10 Feb 2019, Image: 413030529, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Gwyneth Paltrow

Malo previše

Na zabavi je, pak, bila njegova bivša, Katy Perry, koja je stigla u pratnji svog sadašnjeg dečka Orlanda Blooma. Courteney Cox je ondje mogla ugledati svog bivšeg supruga Davida Arquettea sa sadašnjom ženom.

No, čini se da su se svi izuzetno dobro zabavili i opustili uz mini burgere, tacose i slastice poput kolača od vanilije i kreme od šumskog voća. Bilo je, naravno, svih vrsta koktela, a ples uz DJ Princea potrajao je do sitnih noćnih sati. I dok je Brad Pitt strogo pazio da ga nitko ne fotografira kako dolazi i odlazi, Reese Witherspoon dala si je pošteno oduška.

Njezin suprug Jim Toth otišao je sa zabave čak sat vremena prije nje, a kada je i glumica krenula kući, pala je niz stepenice.

Celebrities attend Jennifer Aniston's starstudded 50th Birthday.
10 Feb 2019, Image: 413030560, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Demi Moore

West Hollywood, CA  - Celebs leave Jennifer Aniston's 50th birthday party at the Sunset Tower Hotel in Hollywood. Shot on 02/09/19.

Pictured: Reese Witherspoon



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 413034072, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Reese Witherspoon

Celebrities attend Jennifer Aniston's starstudded 50th Birthday.
10 Feb 2019, Image: 413030515, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Jon Hamm

Nježna poruka Justina Therouxa

Premda nije bio na zabavi, Justin Theroux, s kojim je bila dvije i pol godine u braku, uputio joj je poruku preko Instagrama. Objavio je njezinu fotografiju i napisao:

- Sretan rođendan ovoj silnoj ženi. Punoj ljubavi. Silno nježnoj. Silno duhovitoj. Voli te B.

Netom nakon razvoda 2018. par je objavio zajedničku izjavu:

- Mi smo najbolji prijatelji koji su se odlučili razići kao par, ali veseli nas što ćemo nastaviti njegovati prijateljstvo. Iznad svega želimo zadržati duboko poštovanje i ljubav koje imamo jedno prema drugome.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:10