OTVORILA SE

Jennifer Lopez: ‘Bilo me malo strah ponovne veze s Benom. Zbog svega što sam prošla s njim...‘

Njezino priznanje uslijedilo je nekoliko tjedana nakon što je Affleck priznao da je ‘oklijevao‘ oko ponovne romanse s Jennifer

Ben Affleck i Jennifer Lopez na premijeri filma 'The Last Duel' u New Yorku

 Getty Images/Profimedia

Bennifer 2.0 uskoro će proslaviti svoju prvu godišnjicu veze! I dok se čini da Ben Affleck i Jennifer Lopez uživaju jedno u drugome otkako su ponovno obnovili svoju ljubav, slavna pjevačica nedavno je priznala da se "malo bojala" ponovnog ulaska u odnos s glumcem. Razlog tome bilo je ludilo obožavatelja koje ih je okruživalo i prvi put kad su bili zajedno.

Njezino priznanje uslijedilo je nekoliko tjedana nakon što je Affleck priznao da je 'oklijevao' oko ponovne romanse s Jennifer i svog kaosa koji dolazi s tom vezom.

"Prije smo na neki način iznijeli našu vezu u javnost. Bili smo naivni i malo nas je sve to pregazilo", prisjetila se pjevačica i dodala da su danas stariji i puno iskusniji.

"Oboje smo rekli - wow, tako smo sretni i ne želimo da se išta od toga ponovi. Sada smo stariji, pametniji smo, imamo više iskustva, u različitoj smo fazi života danas nego što smo bili onda, sada imamo djecu i moramo biti vrlo svjesni svih tih stvari. Iz tog smo razloga tako zaštitnički nastrojeni jer je ovo jako lijepo vrijeme za sve nas", rekla je J.Lo, prenosi Daily Mail.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Abaca Press/Profimedia

I Affleck je nedavno priznao voditelju Howardu Sternu da mu je njegovo troje djece na prvome mjestu. "Moja odgovornost prema mojoj djeci je moja najveća odgovornost. Ne želim učiniti ništa što bi njih povrijedilo ili uništilo, pogotovo ako ja mogu na to utjecati", rekao je tada Oscarom nagrađeni glumac o svoje troje djece koje je dobio s bivšom suprugom Jennifer Garner.

Jennifer Lopez je otkrila u svom novom intervjuu da je njihova nova veza drugačija od njihova odnosa u kojem su bili kad su bili u ranim 30-ima.

"Način na koji se osjećamo je prelijep i drugačije je nego prije. Danas u tom odnosu ima više zahvalnosti i više slavimo, što je lijepo. Osjećali smo se u stilu - wow, nismo naviknuti na ovo i stvarno nam je prekrasno. Također smo danas u nekoj drugoj životnoj fazi i drugačije smo osobe danas od osoba koje smo bili prije", rekla je pjevačica.

Priznala je i da su ih razveselile pozitivne reakcije obožavatelja.

"Mislim da ljudi sada znaju da smo umjetnici koji će biti tu još dugo i lijepo je da nas cijene i poštuju. Osjećam to i također cijenim to", rekla je Jennifer.

Pjevačica i glumac upoznali su se krajem 2001. godine na setu filma 'Gigli', a svoju su vezu započeli 2002. U studenom iste godine su se zaručili, no razvrgnuli su zaruke 2003., samo nekoliko dana prije dogovorenog datuma - 14. rujna. Razlog tome bila je, kako su naveli, 'pretjerana medijska pozornost'.

Na kraju su konačno prekinuli 2004. godine, a njihova se romansa ponovno rasplamsala gotovo dva desetljeća kasnije, u travnju 2021. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:05