‘POSVEĆENOST‘

Jennifer Lopez i Ben Affleck jednim detaljem stali na kraj glasinama o problemima u braku

Tetovaža sa simbolom beskonačnosti signalizirala je obožavateljima kako je par ipak u sretnom braku

Jennifer Lopez i Ben Affleck

 Rb/Mega/Profimedia

Jennifer Lopez i Ben Affleck ovjekovječili su svoju ljubav zajedničkom tetovažom. Pjevačica i glumica je za Valentinovo objavila putem Instagrama niz fotografija sa svojim suprugom među kojima su bile i one s novom tetovažom.

- Posvećenost, kratko je napisala te poželjela svima “Sretno Valentinovo”. Njihov novi potez umirio je obožavatelje nakon što su nekoliko puta viđeni u javnosti izgledajući napeto, a u jednom trenutku viđeni su čak i kako se svađaju.

Tako se čini da tetovažom sa simbolom beskonačnosti žele signalizirati svojim obožavateljima da je s njihovim brakom ipak sve u redu.

Glumčev dizajn bio je sličan, tetovaža prikazuje dvije isprepletene strijele koje izgledaju kao da su u sredini povezane koncem, a njihovi inicijali ispisani su u sredini.

U nizu fotografija koje je Jennifer objavila bile su i one nastale još u 2000-im godinama kada su bili prvi puta zaručeni.

Iako je Benova tetovaža sigurno najromantičnija do sada, ona najistaknutija definitivno je veliki, šareni feniks na njegovim leđima.

Podsjetimo i kako je tijekom gostovanja u showu Ellen DeGeneres 2019., glumac istaknuo da mu tetovaža “puno znači” iako je bio svjestan tadašnje negativne reakcije obožavatelja zbog njezine veličine.

Njegova supruga također nije zadovoljna tetovažom što je i sama komentirala u emisiji “Watch What Happens Live” 2016.

- To je strašno! Ja bih mu to rekla. Ima previše boja. Njegove su tetovaže uvijek imale previše boja, priznala je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:07